reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

a wiecie że ja się dopiero skapowałam wczorej że Ewcia28 nie ma dostępu do zamkniętego...napisałam już do admina. Zgadzacie się prawda???

reklama
:tak:

wiecie co moje dziecko włąsnie nauczyło sie przeraźliwym krzykiem:baffled: wyrażać złość i niezadowolenie normalnie masakra jakie ona wysokie i głośnie piski może z siebie wydawać!!! Aż sie boje co dalej bedzie!!!!

A mój Domiś od dzisiaj zaczął sie rozkoszknie rechotać. Tak na cały dom i mamy teraz więcej radości w domu. Nareszcie bo do tej pory to nasz chłopczyk nalerzał do bardzo powarzynych panów;-)

:tak:

wiecie co moje dziecko włąsnie nauczyło sie przeraźliwym krzykiem:baffled: wyrażać złość i niezadowolenie normalnie masakra jakie ona wysokie i głośnie piski może z siebie wydawać!!! Aż sie boje co dalej bedzie!!!!

Ula spokojnie, da się przeżyć, mała odkryła potęgę tego głosu z tydzień temu i prawie już nie płacze, tylko tak krzyczy :baffled: czasem mam wrażenie, że szyby popękają :szok:;-):-D

Moja też ma niezłe decybele ale działa jak telefon z funkcją stopniowo od kwękania , potem coraz głośniej aż po przeraźliwy pisk

reklama
Kasia moj tez tak robi .Najpierw jest stekanie ponziej takie krzyki z przerwa na to jak ja zareaguje ajk nie ma zadnej rekacji to jest wrzask taki ze pol bloku go slyszy..
Ogladam wlasnie hustawki dla mojego smyka i wszystkie te z funkcja bujania sa do 9 kg I raczej mi sie nie oplaca kupowac bo On juz wazy prawie 8

Do góry