reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Ewcia ale fajna Twoja Tosia :-) włoski do ma dłuuuuuuuugaśne :szok: a oczka to chyba brązowe będą :tak: silna kobitka z niej!!!

A Dobrusia rwie się do siadania i przekręcania z plecków na boczek i brzuszek. Za bardzo obroty jej nie wychodzą, ale jak bardzo się denerwuje, to jej pomagam i wtedy ma radochę :tak: no i uwielbia jak ją się położy lekko pod kątem i może próbować się poderwać do siadania, a jak już się ją weźmie pod paszki i trzyma w siadzie, to już radocha na całego :-D nie za szybko mała się rwie do tego siadania :confused:

reklama
Ewcia śliczna malutka.
Antoś już łapie się za kostki!!ale jeszcze nie wie ze mozna do buzi paluszki od nóżek do buziaka włożyć

ale macie siłaczy:szok::-) moje maleństwo od kilku dni ciągle ćwiczy boczki i obroty na brzuszek ale raczej do siłaczy nie należy:tak:

Ewcia Tosia jest prześliczna:-)

Staś regularnie przewraca się z brzuszka na plecy. Na odwrót jeszcze nie potrafi, ale ostro kombinuje. Łapie w rączki zabawki i wszystko pcha do buzi. Śmieje się wesoło na głos.:-)

U mnie sprawdziłby się kojec ale nie mam miejsca bo małą jak położę na kocyku to po chwili już jest poza na dywanie. Do przekręcania się na brzuch już jej nie dużo brakuje za to woli się łapać za kolanka i podnosić główkę do góry.
Najgorzej jak robi mostki bo aż się o nią boję bo głowa tak pod ostrym kątem że aż nie naturalnie

Maja jeszcze nie przekreca sie na brzuszek-tylko na boki.Ale tez od jakis 2 tygodni rwie sie do siadania,nie chce lezec na kolanach,tylko siedziec.
Smieje sie w glos,piszczy,miauczy;-)-czasem jakbym malego kotka slyszala.
I wyrywa mi wlosy....;-)

Bartuś tez na boki sie przewraca :tak: na brzuszek jeszcze nie umie, ale czasmi zaczepia mnie jak np. oglądam tv i nie zwracam na niego uwagi :-)
Aj słodkie te nasze pociechy!!!!

Dzięki Dziewczyny...Tosia właściwie ma niebieskie oczy, ale na każdym zdjęciu inaczej wychodzą-zależy to pewnie od światła i tego, na co patrzy:-). Strasznie słodka jest,ale czasem daje popalić hehe;-)

reklama
Do góry