reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

reklama
Ogromne gratulacje dla chodzacej Natalki!:-):-):-)

A u nas z nocniczkiem tez przestoj,tzn.sadzam ja rano i wieczorem,ale juz rzadko kiedy robi w niego siusiu.To nic,jeszcze jest czas:-)

A ja sie zachwycam jak Maja na moj widok mowi mamamama:-)

Wojtuś chodzi już ładnie za jedną rączkę, uwielbia wchodzić po schodach i zadziera wszędzie nogi byle wyżej!:szok:
Umie pokazać gdzie ma oko, ucho itd.,sam pije z niekapka, pokazuje jak robi kupkę - śmiesznie buczy i się napina. Umie wąchać kwiatki., pokazać jak kocha mamę ( łapie rączkami za szyję).:-)
Mówi ze zrozumieniem tata, dzidzi, ne ne ( nie), kch ( cyk cyk), aa aa ( hau hau) cici ( kotek). Niestety zapomniał jak się mówi mama i baba! :no:Buuu

Mam nadzieję że sobie szybko przypomni!

A u nas z nocniczkiem tez przestoj,tzn.sadzam ja rano i wieczorem,ale juz rzadko kiedy robi w niego siusiu.To nic,jeszcze jest czas:-)

A u nas nocnikowy bunt. Stoi pokazuje na nocnik i woła si si ale nie chce usiąść i robi koło nocnika :-D

Natalko gratulujemy kroczków!
Wojtuś jeszcze sobie przypomni to słowo...ja czasem mam dość jak Olek woła Mamo, no Mamoooo słyszysz .Mama........no wołam Cie.:-D

Kubacki wczoraj zaczął chodzić. :-):-):-) Przedwczoraj potrafił zrobi 3-4 kroczki, a wczoraj poszedł jak burza i przeszedł przez dwa pokoje i przyszedł do kuchni:tak::tak: Teraz to dopieo będzie urwanie głowy

reklama
Do góry