reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
O Ja~!!!! Co za postępy!!! Gratulujemy wszystkim dzieciaczkom!!! :-)
marlena nad
:)
Marysia sama trzyma butelke kiedy pije lub je,poprostu daje jej w raczke,a ona sama trafia do buzi,bardzo sie z tego ciesze,poniewaz ostatnio wogole nie chciala pic w ciagu dnia,a teraz tak jej sie chyba spodobala ta umiejetnosc,ze potrafi nawet 2 butelki herbatki wypic w ciagu dnia
Staś tez sam trzyma kubeczek niekapek. Więcej, siega po niego, jak tylko przed nim stoi. W ogóle jak zobaczy coś do jedzenia to pędzi, żeby dorwać.
No i dziś kilkakrotnie próbował stać samodzielnie. Widać, że bardzo mu sa potrzebna obie rączki do zabawy a stojąco i przeszkadza mu, że ciągle musi się czegoś trzymać.
No i dziś kilkakrotnie próbował stać samodzielnie. Widać, że bardzo mu sa potrzebna obie rączki do zabawy a stojąco i przeszkadza mu, że ciągle musi się czegoś trzymać.
marlena nad
:)
Kochane dzieciaczki,nasze zdolniachy
Bbakania,ale sie usmialam z tego,ze Natalcia rzucala kiedys butelka,ale to musialo zabawnie wygladac
Stas ma apetyt,lubi jedzonko,hihihi
Bbakania,ale sie usmialam z tego,ze Natalcia rzucala kiedys butelka,ale to musialo zabawnie wygladac
Stas ma apetyt,lubi jedzonko,hihihi
azile29
Czerwcowa mama'08
To u nas jest rozwój motoryczny. DOmiś nie trzyma butelki mało co mówi, nie wkłada klocków .
A za to chodzi i to jak prawie biega. Do tego potrafi kopać piłke i jak zajdzie w róg z piłką to rączką sobie wypycha i idzie dalej kopać. Umnie pokazać "daj" , Wkońcu robi papa .
A i potrafi złapać sie za krawędz stołu i podciagnąc sie na rękach
A za to chodzi i to jak prawie biega. Do tego potrafi kopać piłke i jak zajdzie w róg z piłką to rączką sobie wypycha i idzie dalej kopać. Umnie pokazać "daj" , Wkońcu robi papa .
A i potrafi złapać sie za krawędz stołu i podciagnąc sie na rękach
agusia04
Czerwcowa mama'08
Dzieciaczki-dolniaczki Gratuluję nowych umiejętności. Kuba potrafi czasami zrobić samodzielnie dwa kroczki po czym zalicza upadek
Moja Julinka to póki co zasuwa na czworaczkach, ale pędzi niczym błyskawica... w łózeczku potrafi się puścić i albo np bije brawo albo próbuje zrobić kroczek w przód ale sie kończy przeważnie lądowaniem na pieluszce :-) umie już cmokać, wyciąga rączki, aby ją wziąć na ręce, pokazuje, żeby jej coś dać... minki robi mojego A ma jego buźkę i na okrągło wygina się jak mój mąż artystka się robi... a dzisiaj zaczęła myszkować po półkach i wywalać rzeczy z szafek
reklama