reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

reklama
Podrzucam Wam 2 filmiki na temat pierwszych kroczków naszych pociech i pierwszych słów przez nich wypowiedzianych

Bbakania kiedy Ty znajdujesz czas na znajdowanie takich rzeczy ?! Mi czasem niestarcza, żeby dokładnie przejrzeć co napisałyście, a co dopiero przeszukiwanie interku! Chyba mam słabą organizację pracy;-)

To my gonimy Michasia i dziś Domiś sobie poszedł dość śmiało. mamy już za soba serie kroczków i to kilka razy. więc juz chodzimy na 100%

Za tydzień startuje z Natalką ze żłobkiem więc będziecie mnie miały z głowy - no ale nie tak całkiem :)

To bezbolesnej aklimatyzacji Natalce życzę! :-)
No i Tobie też!
Ja wręcz bardzo się cieszę, że mam podane te wszystkie linki na tacy ;-)!!!
Musisz koniecznie napisać co i jak, bo jestem bardzo ciekawa. Ja zamierzam Wojtka zapisać dopiero po wakacjach. :baffled:

Ogromne gratulki dla Michasia i Dominisia!:-):-)Pierwsze chodzace czerwcowe dzieciaczki!:-)

Bbakania-i gratulacje dla Natalki za umiejetnosci wrzucania zabawek do pudelka :-)

reklama
Do góry