reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

reklama
NO DZIECIAKI IDA JAK BURZA :szok:!!!
Super, jedne już chodzą prawie,
inne robią siusiu na nocniczki, albo rozwijają gadulenie!!!
Dla Wszystkich gratulacje i motywujące BRAWO, BRAWO!!!!

Wojtek ostatnio nauczył się pokazywać paluszkiem, i non stop wyciąga ten wskazujący i dotyka , maca, skrobie!
Jednak najlepsza rozrywką oprócz kąpieli to jest chodzenie za rączki! Może to robić w nieskończoność, nawet jak jest śpiący, plączą mu się nogi i głowa ciężko wisi nad ziemią - prze do przodu niezmordowanie!
A jak się złości kiedy go sadzam:wściekła/y:!
Może drugi Korzeniowski rośnie:confused::szok:;-)

Gratulacje wszystkich postępów.
To ja opisze co Domiś potrafi. Mówi pięknie tata i to non stop. Chodzi koło mebli jak szalony. Sam potrafi stać przez minutkę a w łózeczku ćwiczy tą czynnoś z ogromnym zapałem.

Ola ma fazę lustra i jak szalona gada i się śmieje do lustra jak głupi do sera - podchodzi i się łapie za ramę a ja się boję że lustro na nią spadnie bo wisi na kołku - szok

Gratulacje dla zdolnych dzieciaczków!!!
Ulubioną rozrywką mojego małego jest teraz "sprężynowanie". Przychodzi do mnie, wspina się na kolana a jak go już wezmę, to robi przysiad i się śmieje i zagaduje po swojemu. Potem wstaje i znów przysiad...i coraz szybciej:-). Tylko trzeba go cały czas trzymać i w końcu bolą ręce. Ale ostatnio często widywał się z dziadkami i to ich wymeczył...a oni byli zachwyceni:tak:

Szaleja nam dzieciaczki :szok:
a Dobrusia dzisiaj przy staniu zaczęła sie puszczać jedną rączką :szok: ja jej na chwilę z oka nie mogę spuścić, a do tego mamy łóżeczko na 2 poziomie i trzeba jej obniżyc, bo nawet nie moge jej w łóżeczku zostawic i wszędzie ją ze soba biorę :baffled:

reklama
Do góry