reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

Jak dla mnie dość ciekawa :tak: i bez problemu z gotowaniem ;-) ale kwestia tego czy można podać wcześniej :rolleyes2:

reklama
Dziś się wybieram chyba do jakiegoś marketu to poszukam i kupię jak będzie, jak się okaże, że musze poczekać do 9 miesiąca, to najwyżej 2 miesiące poleży u mnie w domu.

ja chyba do ich zadzwonię i się zapytam ich ale muszę poczekać aż wróci Robert bo mam 35gr na koncie :zawstydzona/y: a nie chce uzupełniać bo zmieniam kartę a tą chce mieć aż mi się skończy ważność do 8 sierpnia i zmieniam sieć :zawstydzona/y:;-)

To daj znać Gosia jak juz będzisz coś wiedzieć, a ja dam znać czy można spokojnie kupić tą kaszkę w sklepie, tzn albo w Tesco, albo w Realu, bo do któregoś z nich się wybiorę. Ale nie wrócę pewnie wcześniej niż ok 20tej. A Ty kiedy wyjeżdżasz?

To daj znać Gosia jak juz będzisz coś wiedzieć, a ja dam znać czy można spokojnie kupić tą kaszkę w sklepie, tzn albo w Tesco, albo w Realu, bo do któregoś z nich się wybiorę. Ale nie wrócę pewnie wcześniej niż ok 20tej. A Ty kiedy wyjeżdżasz?

Ja dopiero w sobotę ale pojadę w piątek po zakupy to bym też kupiła :tak:

No to zdążysz wrazie czego.

A Oli właśnie wszamała całego banana ugniecionego widelcem. Smakował jej bardzo :tak:

Kasiad, dzieki za rade, ale nie podalam tej kaszki.
Jasiek wybudzal się co Pol godziny ze strasznym placzem. Bolal go brzuch!
Nie chce myśleć co by było gdyby wywalil te cala butle gęstego mleka…
Za 3 razem podalam mu viburcol, usnal mi na rekach.
Nie wiem co się stalo, dlaczego tak bolalo? Bardzo się prezyl!
Wczoraj pil jedynie herbatke na lepsze trawienie Kippa, może to?
Chociaz może nie, bo super po niej pierdziel J
Obudzil się dopiero o 2, pozniej 4, 6 i 7.
Ewamat, to nie problem, ze kupy sa co rano. Przez miesiąc robil co trzy dni, bardzo rzadka.
Po kaszce i dicoflorze wszytsko się wyregulowalo. Robi codziennie, ale dzisiaj znowu była rzadsza, bo wczoraj nie było kaszki.

Martwia mnie te wzdęcia, cholera, może cos zjadlam. Zalewajka z odrobina cebulki, ale już jadlam wczesniej i szarlotka ciepla, ale tez nie powinno to wlasnie to.

Madzia24 rzeczywiscie trzeba uważać, żeby tych soczkow nie było zbyt duzo. Jasiek az się rwie do niekapka, ale mu zabieram. Na szczescie nie mam problemu z zamiana niekapka/butelki na cycka i na odwrot. CYC jest najlepszy!!

Dziewczyny chyba od nowa zaczne wprowadzac nowe produkty, ale najpierw zrobie przerwe.
Pomozcie mi, co najpierw mu dac?? Jasiek nie ma zadnych uczulen, rozwija się prawidlowa.
Wazy 9000.
Martwie się, bo wracam do pracy, i musze go przyzwyczic do innego jedzenia jak zostanie z niania. Bo niestety żadna babcia nie może L

reklama
Nie wiem, co Ci doradzić Beza. A co Jasiek je oprócz Twojego mleczka i kaszki? Może jakiś składnik zupki dziala na niego tak wzdymająco? Je jakieś zupki?

Do góry