reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
wczoraj szok, bo Hubek zjadł truskawki (sklepowe) i nic, zero reakcji:-) a tak sie zajadal, że az miło było patrzeć.
no i ostatnio zjadl tez galaretkę winiar (bez sztucznych barwników - podobno...;-)) i tez zero reakcji.
Nawet nie wiecie jak sie ciesze, że wszystko wraca do normy pomału :-)
super.Wiem co czujesz.
Kuba mioże truskawki,ale ich nie lubi za bardzo.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Hubek też fan arbuzów, no ale wiadomo, u nas raczej w ograniczonej ilości niestety. Wczoraj na imprzce był arbuz wiec odrazu sie na niego rzucił jak szalony
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Rosmerta, wspaniale ze Hubkowi nic nie jest po truskawkach.
U nas niestety Milenka nie za bardzo chce jesc ani truskawki, ani arbuza. Za to ciagle wcinalaby pomidory.
U nas niestety Milenka nie za bardzo chce jesc ani truskawki, ani arbuza. Za to ciagle wcinalaby pomidory.
agusia9915
Matka wariatka
rosmerta To super wiadomość...coraz lepiej ..nie długo będzie:-) jadł wszystko ......
Mała je wszystko...ale widzę ze mi się włącza "na nadopiekuńczość typu " a co w tym jest ...a ile ma czegoś ..arbuzy tez fan
Mała je wszystko...ale widzę ze mi się włącza "na nadopiekuńczość typu " a co w tym jest ...a ile ma czegoś ..arbuzy tez fan
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
nie,ale wychładzaja organizm, tak samo zreszta jak wsyzstkie owoce, a wychłodzony organizm bardziej wrazliwy na wszystko. A u wrazliwca to wrazliwy potójnie a nawet i bardziej. Takze u ans nie ma opychania sie owocami na maksa ile wlezie i ile ma ochote, narazie wszystko po trochu, wydzielane
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
A arbuzy też uczulają????????????????????????????????
Niektórych tak.
kuba nie mógł,a teraz tez nie w duzych ilosciach.,ale bardzo lubi..
Z resztą Karola wszystko może uczulac,nawet ryz,ziemniaki,czy marchewka,to sprawa indywidualna dziecka.
reklama