reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

reklama
kolejna rewolucja: Hubek dostał wczoraj do sprobowania smazoną rybę (dorsz) i nic nie wyszło!!!:tak::-):-):-)

sam sie domagał i juz od rana mowił babci, ze poprosi mamusie jak przyjdzie z pracy, żeby mógl spróbowac ta rybę i sprawdzić, czy mu wyjda kropeczki:tak: no to cięzko mi było odmówić i z dusza na ramieniu mu dałam troche do sprobowania i narazie sie udało:tak::-)

kolejna rewolucja: Hubek dostał wczoraj do sprobowania smazoną rybę (dorsz) i nic nie wyszło!!!:tak::-):-):-)

sam sie domagał i juz od rana mowił babci, ze poprosi mamusie jak przyjdzie z pracy, żeby mógl spróbowac ta rybę i sprawdzić, czy mu wyjda kropeczki:tak: no to cięzko mi było odmówić i z dusza na ramieniu mu dałam troche do sprobowania i narazie sie udało:tak::-)

ale super.
Fajnie,że przed przedszkolem juz wszystko bedzie jadł.Kamień z serca,co?

Jeny jak super:-):-):-)..oby bez kropek już zawsze :)

ps ja dziś strasznie sentymentalna aż się pobeczałam jak sobie przypomniałam naszych bąbelków rewolucje :cool2::zawstydzona/y:

ja nawet nie myślałam że ryba może uczulać myślałam że to mega zdrowe pod każdym względem.

Weronika jeszcze rybki nie trawi wyskakują jej krostki na pupie:-( ale super że Hubercik tak fajnie na prostą wychodzi z tą alergia:tak:

reklama
ja nawet nie myślałam że ryba może uczulać myślałam że to mega zdrowe pod każdym względem.

na liście alergizujacych produktów jest prawie na samym czele( najcześciej uczulajacych,po orzechach i cytrusach...).
Kuba posmakował rybkę i tez moze,ale w małych ilościach.
Wczoraj zjadł jajeczko czekoladowe,a pózniej patrze,a tam orzechy w środku,mam nadzieje,ze nie duzo było....

Do góry