reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

Jak dobrze,że my mamy ten wątek,bo juz myslałam,że coś nie tak.a tu same takie niejadki,jak Kubula,dobrze,ż mleko pije....:baffled:

reklama
Oli też lubi mleko i na szczęście może je pić.
Pewnie jakbym w porze obiadowej dała Oliwce mleko zamiast banana, to by wypiła, nie pomyślałam o tym.

U nas taki etap niejedzenia był jakiś miesiąc temu i trwał może z dwa tygodnie, a potem wszystko wróciło do normy:tak: Owszem są rzeczy, za którymi nie przepada, ale wszyscy tak mają, więc się nie martwię. Zresztą dietę ma raczej urozmaiconą, więc też nie jest źle;-)
Ostatnio na topie są Cheeriosy wielozbożowe do chrupania w trakcie dnia;-)

Większego apetytu życzę Maluchom:tak:

Oli też lubi mleko i na szczęście może je pić.
Pewnie jakbym w porze obiadowej dała Oliwce mleko zamiast banana, to by wypiła, nie pomyślałam o tym.

Ja właśnie daje mleko w porze "przedrzemkowej",mały kubeczek(jakieś 140 ml.z kawka zbożową).:tak:

Oli dziś na śniadanie dostała w miseczce mleko z mieszanką różnych płatków zbożowych (kukurydziane, kółeczka miodowe i kulki czekoladowe). Zajadała z wielkim apetytem i nie było marudzenia przy śniadaniu, jak zwykle :-) Że też wcześniej nie wpadałam na pomysł takiego śniadania. Co prawda długo jadła, bo mleko rzadkie, więc ciężko jej się na łyżkę nabierało, ale zjadła w całości :tak:

Ostatnia edycja:
Dawałyście może dziecku wątróbkę?
Wczoraj zrobiłam i Kuba posmakował z talerza męża i mu smakowało.
Raczej nie zamierzam mu dawać,ale jak czasem skubnie...:baffled:
W sumie rzadko robię.

No i powiedzcie,jak z makiem na Święta?Dajecie?

Ja wątróbkę daję Oliwce, u nas czasem jest na obiad wątróbka w sosie cebulowym i Oli je normalnie z nami.
Mak też już jadła w torciku makowym.

Witam,mam małe pytanko:angry: w sklepie widziałam jakąś nową linie produktów Gerbera -Menu Smakosza ;-),moja dzidzia skończyła właśnie 9-miesiąc ,czy któraś mama już próbowała tych dań?? Jak wam smakowały??

reklama
Do góry