reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

reklama
SUPER!!!!:tak::tak::-)
ja narazie się boję zrobic prowokacje po naszym ostatnim numerze z całym jajkiem w naleśnikach:no:
ale może niedługo sie przekonam :sorry2: albo przepiórcze spróbuję:confused:
No ja Ciebie rozumiem,tez strasznie zwlekałam,a tu niespodzianka.
Trochę sie odważyłam dlatego,że Kuba skubnoł drożdżowe ciasto z jajkami i nic mu nie było,ale to była mała ilość.:tak:

Dzięki dziewczyny,strasznie sie cieszę.Dzis Kubula zjadł makaron z odrobina jajka.
To nastepny krok do normalności:tak:
Strasznie trudno tak ciagle dziecku czegoś odmawiać i tajniaczyć sie z jajecznicą,czy ciastem.:baffled:

reklama
Dzięki dziewczyny,strasznie sie cieszę.Dzis Kubula zjadł makaron z odrobina jajka.
To nastepny krok do normalności:tak:
Strasznie trudno tak ciagle dziecku czegoś odmawiać i tajniaczyć sie z jajecznicą,czy ciastem.:baffled:
u nas przeszedł makaron i chleb ;-)
po serze bo skubneła bratu ma liszaja na rakach i nogach

Do góry