Oli też teraz ma okres szału na nabiał, mleka wciąga rano 250 ml, ser żółty codziennie je, jogurty, kefiry itp też chętnie wciąga, no i kaszkę mleczną woła prawie codziennie wieczorem, tylko nadal manna jej nie wchodzi.
reklama
u nas z nabiałem coraz gorzej bo nawet serka teraz całego nie zje a kiedyś wcinała na raz wczoraj nic nie tkneła obiadu od śniadania aż do kolacji zjadła tylko arbuza i winogrono a na kolacje tak zgłodniała że uszykowałam jej dwie skibki chleba i zjadła całe a potem u dziadka na kolacji zjadła drugie dwie ale serka jak dawałam nie tkneła tylko na chleb się nagrzała
kupiłam Emilce gotowe mleko modyfikowane bebiko w kartoniku 1 L mówiłam jej że to soczek w domu bardzo chciała bym jej nalała no i jak zobaczyła białe to uciekła i było beee wiec jej mówię dosypię ci herbatki i wsypałam jej ten dodatek bananowy i dałam na siłe by posmakowała bo tknąć nie chciała i mówie "masz soczek bananowy " i jakoś załapała bo dałam jej na zimno i w końcu nie mówiła "gaga" i wypiła całą flachę
No super GosiaEmilka dziś wypiła z pół litra tego mleczka
Za jakiś czas będziesz mogła spróbować z modyfikowanym w proszku, Bebiko Junior można kupić w proszku o smaku bananowym.
No to fajnie Gosiu chyba jej zasmakowalo.........
Ja na razie nie mam problemu z jedzeniem Julaska, jak byla glodomorkiem tak jej nadal zostalo.....na noc juz wypija 210 mleka......w nocy nadal tez pije...tylko ze robie 150 z 4 miarkami mleka< tak troszke oszukuje i daje coraz mniej jak radzila Rozalka> moze wkoncu przestanie pic w nocy..........
Serki uwielbi, jak bym jej dala to by nawet trzy duze danonki zjadla)))
Ja na razie nie mam problemu z jedzeniem Julaska, jak byla glodomorkiem tak jej nadal zostalo.....na noc juz wypija 210 mleka......w nocy nadal tez pije...tylko ze robie 150 z 4 miarkami mleka< tak troszke oszukuje i daje coraz mniej jak radzila Rozalka> moze wkoncu przestanie pic w nocy..........
Serki uwielbi, jak bym jej dala to by nawet trzy duze danonki zjadla)))
reklama