reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

reklama
Ja bym spróbowała dać rano,jakby bolał ją brzuszek,co sie czasem zdarza,to nie będziecie miec skopanej nocy.Poza tym mozesz ją obserwowac,czy nic sie nie dzieje.A poza tym to i tak na początek lepiej mieszac mleczko z Pepti.Ja zaczynałam od jednej miarki,a teraz od kilku dni pół na pół.:tak:
w taim razie rano jej dam

hej babeczki:-)

alez ten weekend szybko zleciał:baffled: jak to jest ze cały tydzien tak wolno mija, a weekend w przyspieszonym tempie:confused:
ale wczoraj pojechalismy nad jeziorko, przyje,mnie było, ale nie dałam sie Hubkowi zamoczyć, tylko nózki, bo jak zobaczyłam że z jednej strony pomostu kapią sie ludzie a z drugiej psy to wymiekłam, ludzie to maja wyobraźnię...:no: wolałam nie ryzykować z ta skórą Hubka....

miłego dzionka ( u nas znów upalnie)

kurka fix, pomyliłam wątki:zawstydzona/y::-D:-D

miałam tu napisać, że Hubkowi nic po malinkach nie wyskoczyło i kaszkę z nimi wcina jak szalony, po borówkach też ciszaaaaa.....:-) jak dobrze nie musieć sie stresować dla odmiany:-D:-)

no to super rosmerta:tak::tak:
a Weronika rano dostała mleko ha i jak naraze cisza wiem ze to za mało czasu jeszcze uplyneło ale kiedys po mleczku to juz w ciagu godziny miała wielkie czerwone szorstkie place na policzkach

kurka fix, pomyliłam wątki:zawstydzona/y::-D:-D

miałam tu napisać, że Hubkowi nic po malinkach nie wyskoczyło i kaszkę z nimi wcina jak szalony, po borówkach też ciszaaaaa.....:-) jak dobrze nie musieć sie stresować dla odmiany:-D:-)

no to super rosmerta:tak::tak:
a Weronika rano dostała mleko ha i jak naraze cisza wiem ze to za mało czasu jeszcze uplyneło ale kiedys po mleczku to juz w ciagu godziny miała wielkie czerwone szorstkie place na policzkach
Super!:tak::tak::tak:

reklama
dzieki dziewczyny, wy przeciez wiecie jakie to szczęście, gdy sie cos testuje i nie ma zadnych niepożądanych reakcji...
jak narazie dieta pieciu przemian u nas sprawdza się idealnie:tak: naprawde polecam:tak: raz ugotowałam hubkowi kalafiora tylko w osolonej wodzie, jako jarzynke do obiadku, i wysypało go momentalnie pokrzywą na twarzy:baffled:, a jak dodaję kalafiora do gulaszu wg przepisu diety to nic go nie wysypuje:-) wystarczy ze ma wszystko odpowiednio doprawione i wszystko gra:tak::-)

Do góry