reklama
agusia9915
Matka wariatka
a mi po arbuzie jest niedobrze
ale widze ,ze Szymkowi nie;-)
ale widze ,ze Szymkowi nie;-)
Miśka 5
Mamy lutowe'07
hi, hi, czyli Szymek na spotkanie z turecką kuchnią przygotowany, bo tam właściwie o każdej porze można dostać arbuza. Wiki arbuz w ogóle nie smakuje, na szczęście w hotelu podawali: brzoskwinie, pomarańcze, jabłuszka, winogrona, śliwki i melony oprócz arbuza, a na śniadanie jeszcze grejfuty, więc z głodu nie zginęła. A 2 dni były takie, że oprócz herbaty i słonecznika z bułki nic nie tknęła, ale to nie z powodów smakowych czy upału, tylko ząb się dał we znaki. Po 2 dniach apetyt wróciłu nas z nowosci hmmmmm
sniadanie - arbuz
lunch ;-) - arbuz
obiad - arbuz
deser - UWAGA arbuz
kolacja - kaszka zagryziona arbuzem
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Oj niedobrze.Wstrzymaj sie z tym mlekiem.i kurcze wysypało ją po tym mleku ha tylko na policzkach i w duzo mniejszej ilosci niz zawsze ale wysypalo:-(zobaczymy w sumie to dopiero 2 dzien testujemy....
Prawda,ja po arbuzie chodzę pełna jak bąk,a potem głodna.Ja tez po zjedzeniu arbuza jestem najedzona ale tylko chwilowo bo to przeciez prawie sama woda
agusia9915
Matka wariatka
czekamy na wynik Ig E;-)
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no i pewnie on sie napije i nic nie chce jest i mysle ze mu to pomaga na zeby nie bola go tak. wieczorem zjadl 2 serki bakus a na obiad troszke ziemniakow ze smietanka maslem i pomidorkiem
a teraz spi i poplakuje przez sen
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Bidulek,arbuz mu dziąsełka chłodzi zapewne.no i pewnie on sie napije i nic nie chce jest i mysle ze mu to pomaga na zeby nie bola go tak. wieczorem zjadl 2 serki bakus a na obiad troszke ziemniakow ze smietanka maslem i pomidorkiem
A może na zębole gryzaczek taki z lodówki?
Oli do jakiegoś czasu ma długie zęby na chleb. Z kanapek zjada wszystko z wierzchu, a potem weźmie chleb z masłem do buzi, ale go za chwilę wypluwa
Czasem mi się uda kawałek przemycić z pomidorem, bo pomidory Oli uwielbia i potrafi zjeść każdą ilość, ale w końcu się orientuje, że to z chlebem i każe mi podawać sobie samego pomidora. Nie wiem, czy powinnam się martwić W sumie na śniadanie przez tę niechęć do chleba Oli zjada 2 plasterki szynki (lub sera lub jajko), do tego pół lub całego pomidora i do tego ze 2 kosteczki chleba (takie mniej więcej 2x2 cm).
Acha, dziś poraz pierwszy przeszło mleko Ha bez żadnego smakowego dodatku, wypite całe 180 ml :-)
Czasem mi się uda kawałek przemycić z pomidorem, bo pomidory Oli uwielbia i potrafi zjeść każdą ilość, ale w końcu się orientuje, że to z chlebem i każe mi podawać sobie samego pomidora. Nie wiem, czy powinnam się martwić W sumie na śniadanie przez tę niechęć do chleba Oli zjada 2 plasterki szynki (lub sera lub jajko), do tego pół lub całego pomidora i do tego ze 2 kosteczki chleba (takie mniej więcej 2x2 cm).
Acha, dziś poraz pierwszy przeszło mleko Ha bez żadnego smakowego dodatku, wypite całe 180 ml :-)
reklama