Wczoraj Tomek kupił Oliwce nową porcję jajek przepiórczych w Carrefourze i specjalnie sprawdziłam na rachunku, za 18 sztuk zapłacił 5,50 zł, także u Ciebie w Almie Joasiek jeszcze nie jest tak źle z ceną za te jajka.Kasiad a ile za nie płacisz? Pytam tak z ciekawości.... ja kupiłam je w Almie która nie jest tanim sklepem - zapłaciłam 5,40zł za 18 sztuk. Ale w żadnym innym w pobliżu ich nie mieli
reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Wiki nie służą mandarynki, choć strasznie je lubi, wyskakują jej po nich krostki na policzkach, za to ulubione, za którymi się zabija to winogrona. Na szczęście nic jej po nich sie nie dziejeOliwce za to nie służy mango, ulewa jej się po nim, więc pewnie jest uczulona tak samo jej się ulewa po czekoladzie. Ale jak mango je w słoiczkach, to już nie ma problemu, rekacja jest tylko po świeżych owocach, także w sumie nie wiem, czy to uczulenie czy nie
Po cytrusach natomiast nie ma nagatywnej reakcji, za pomiarańczami i mandarynkami to Oli się wprost zabija!
Miśka 5
Mamy lutowe'07
winogrona oczywiście bez skórki i pestek, małe na pół wieksze na kilka kawałeczkówa jak podajecie dziecku pomarancze i winogrona tylko obrane ze skorki czy jakos pokrojone
Ja, Karola, obieram każdą cząstkę z błonki i podaję jeśli to mandarynka to całą, a jeśli pomarańcza to cząstkę zazwyczaj dzielę na 3 części.
ja tak samo winogrono dzielę na połowę i wyciągam pestki i ściągam skórkę
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Ja też.ja tak samo winogrono dzielę na połowę i wyciągam pestki i ściągam skórkę
madzix
Fanka BB :)
A u nas potworna alergia na cytrusy i chyba wszystkie mniej lub bardziej egzotyczne owoce, nawet winogrona. Z owoców Marta moze jesc tylko banany i gruszki, nawet jabłka odpadaja:-(Czekam na lato-moze czeresnie albo jagody jej posłużą?
reklama
agusia9915
Matka wariatka
pytam bo nie mam pojecia ?
czy jesli dziecko jest uczulone na marchewke (zostało sprawdzone) to nadal musi pic melko beblion pepti.???
i jesli zrezygnuje sie z marchewki w posiłkach to nadal nie powinna jesc kasz ..........ryzowej , kukurydzianej, inne(jeszcze nie jadła po sprawdzeniu cały czas tylko sinlac)
czy jesli dziecko jest uczulone na marchewke (zostało sprawdzone) to nadal musi pic melko beblion pepti.???
i jesli zrezygnuje sie z marchewki w posiłkach to nadal nie powinna jesc kasz ..........ryzowej , kukurydzianej, inne(jeszcze nie jadła po sprawdzeniu cały czas tylko sinlac)