reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Tez mysle ze w lodowce jest za wilgotnomi sie wydaje ze w lodowce bedzie za wilgotnoale moze w szafce jakies jak przechowasz to nic sie nie stanie przeciez do 25 stopni moze byc
Tez mysle ze w lodowce jest za wilgotno
Nawet jak puszkę owinę szczelnie workiem
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ale we worku bedzie troszke powietrza i moze sie skraplac alboNawet jak puszkę owinę szczelnie workiem
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Na naszym mleku też jest napisane 10-25 st. i trzymam w szafce.Wykupiłam ten Isomil 2 (za 3 puszki 400 gramowe zapłaciłam 22,56 zł na receptę).
Przeczytałam ulotkę, a na niej pisze:
Przechowywać w temperaturze pokojowej, tj. 15-25 st. C.
Puszkę po otwarciu należy szczelnie zamknąć i przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, nie przechowywać w lodówce.
Tylko, że ja w domu nie mam chłodnego miejsca poza lodówką. W domu mam 20-22 stopnie, więc to chyba za ciepło na przechowywanie otwartego mleka
Zresztą jak odebrałam z apteki to puszki były tak zimne, że napewno je trzymali w lodówce.
Myślicie, że coś się stanie jak będę jednak przechowywać to mleko po otwarciu w lodówce na najwyższej półce, a więc tam, gdzie jest najcieplej
Gruszka działa rozwalniająco, nie słyszałam, żeby na kogoś zadziałała zatwardzającoCzy gruszka może działać zatwardzająco?Bo Kuba zjadł wczoraj sporo,nie wysypało go i sie cieszyłam,a tu....dziś kupki nie może zrobić.
reklama
Oli dziś rano dostała poraz pierwszy Isomil. Wypiła 120 ml, nawet jej smakowało. Zresztą smak ma całkiem do przyjęcia wg mnie, to nie to samo co niesmaczny Bebilon Pepti. Jak dla mnie jest tylko za słodki, ale na zupę mleczną czy dodatek do zbożówki może być.