reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Zgadzam sie,ja rezygnuje tylko z tego na co Kuba jest uczulony.No i co chwilkę jakas prowokacja,by sprawdzic.No niestety wiąże sie to z ryzykiem wysypki,ale cóż...tylko tak można sprawdzić.Agusia, wg mnie, dziecko nie powinno jeść tylko tego na co jest uczulone, więc jeśli jest uczulone tylko na marchewkę, to dlaczego mu odmawiać kaszy
Oli nie jada mlecznych kaszek, wiadomo, ale też owocowych nawet tych bezmlecznych nie lubi, w sumie to głównie na sinlacu cały czas jedziemy. Ale ostatnio jej go urozmaicam, robię sinlac wg przepisu (wychodzi dość rzadki) i do zagęszczenia dorzucam kaszkę 8 zbóż. Bardzo jej to smakuje, dieta jest jednak bardziej urozmaicona (bo sinlac jest z tylko ryżu i mączki chleba świętojańskiego), no i sinlacu mi tyle nie schodzicały czas tylko sinlac
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Brzoskwinie Kuba też uwielbia,jeszcze bardziej niż winogrona.Ale najlepszy jest i tak banan.Na hasło "chcesz banana?"biegnie i stoi przy lodówce(trzymam je na niej)i radośnie puka łapkami.chyba za kwasne byly moze jutro z czerwonymi zobaczymy no i kupilam swieza brzoskwinie zobaczymy jaki efekt
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Jenni na brzoskwinie reaguje wysypkaBrzoskwinie Kuba też uwielbia,jeszcze bardziej niż winogrona.Ale najlepszy jest i tak banan.Na hasło "chcesz banana?"biegnie i stoi przy lodówce(trzymam je na niej)i radośnie puka łapkami.
reklama
Wykupiłam ten Isomil 2 (za 3 puszki 400 gramowe zapłaciłam 22,56 zł na receptę).
Przeczytałam ulotkę, a na niej pisze:
Przechowywać w temperaturze pokojowej, tj. 15-25 st. C.
Puszkę po otwarciu należy szczelnie zamknąć i przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, nie przechowywać w lodówce.
Tylko, że ja w domu nie mam chłodnego miejsca poza lodówką. W domu mam 20-22 stopnie, więc to chyba za ciepło na przechowywanie otwartego mleka
Zresztą jak odebrałam z apteki to puszki były tak zimne, że napewno je trzymali w lodówce.
Myślicie, że coś się stanie jak będę jednak przechowywać to mleko po otwarciu w lodówce na najwyższej półce, a więc tam, gdzie jest najcieplej
Przeczytałam ulotkę, a na niej pisze:
Przechowywać w temperaturze pokojowej, tj. 15-25 st. C.
Puszkę po otwarciu należy szczelnie zamknąć i przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, nie przechowywać w lodówce.
Tylko, że ja w domu nie mam chłodnego miejsca poza lodówką. W domu mam 20-22 stopnie, więc to chyba za ciepło na przechowywanie otwartego mleka
Zresztą jak odebrałam z apteki to puszki były tak zimne, że napewno je trzymali w lodówce.
Myślicie, że coś się stanie jak będę jednak przechowywać to mleko po otwarciu w lodówce na najwyższej półce, a więc tam, gdzie jest najcieplej