reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

Jasne,że damy rade Tycia.Musimy sie pogodzić,ze nasze maluszki rosną.Piękny to był cycusiowy czas.No ale wole takie bezbolesne odstawienie.Widocznie taki był czas na nasze Bąble.:tak:Kuba w ciągu dnia to juz nie pamięta cycusia,jak jest głodny,to ciągnie mnie w kierunku krzesełka do karmienia,albo do lodówki.

reklama
Kolejna noc bez cycusia i powiem wam,ze od razu Kuba lepiej spi.Dziś przebudził sie o 2.00,wypił troche mleka z butli i spał do 6.00 bez budzenia mnie,marudzenia i kręcenia sie po łóżku.I apetyt w ciągu dnia sie poprawił.:tak:
To juz chyba koniec z cycusiowaniem.Smutno mi......ale cóż,obyło sie bez płaczu i bardzo łagodnie.
Cieszę się rozalka, ze tak gładko i szybko przyszło ci Kubusia przekonać do butelki:tak:Nie smuć się....;-), taka to juz kolej rzeczy:-):tak:
Ja też jestem zadowolona, że w dzień mała zapomina o cycusiu i wcale się go nie dopomina, gdyby tak jeszcze w nocy dała sie przekonać:baffled: Wiem, jednak, ze to wkrótce nastąpi i może w końcu obie się wyśpimy:tak:

wiem ,ze KASIAD pytałas ktore mleko lepsze z H.A 2
NAN czy BEBILON?
juz teraz wie ,ze NAN H.A 2 poniewaz zawiera dodatkowo LCPUFA
a Bebilon H.A 2 juz nie zawiera ich:tak:

wiem ,ze KASIAD pytałas ktore mleko lepsze z H.A 2
NAN czy BEBILON?
juz teraz wie ,ze NAN H.A 2 poniewaz zawiera dodatkowo LCPUFA
a Bebilon H.A 2 juz nie zawiera ich:tak:
Ale ten stary BebilonHA2 zawierał,a teraz jest jakies inne,zmienili opakowanie.Ciekawe...Dobrze,że piszesz.

Dzięki Agusia :tak:Niedługo kupię NAN HA i wprowadzimy :tak: Narazie wprowadzanie mlecznych przetworów idzie nam dobrze, nie ma żadnych zmian na skórze. Jak dalej będzie wszystko ok, to w przyszłym tygodniu podam małej NAN HA, choć nie ukrywam, że trochę mam cały czas obawy. No ale jak nie sprawdzę, to nie będę wiedziała. Jak ją wysypie to przynajmniej będę wiedziała, że narazie możemy jechać tylko na przetworach mlecznych, a mleko będę musiała kupić jakieś specjalistyczne.

A Milena od kilku dni nic nie chce jesc, tylko cyc. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

KAROLINA widze ze jedziemy na tym samym wozku.....(patrz watek o spaniu i tu..). Laila ostatnie pare dni tez niewiele je, non stop marudzi(nie wiem czy tak jest u Milenki) i cycus stanowczo za duzo jest w uzuciu....zeby???????????????

moze i kiedys nam sie uda tak jak dzie wczyxnom (ROZALKA, NUSKA i TYCIA- super ze WAM sie udalo lagodn)e rozstanie z cycusiowaniem ( wiem ze i tak emocjonalnie nie takie latwe jakby sie zdawalo....) i lepszy sen dla naszych c$orek i dla nas

karolina77 i susumali ja tez tak mam.:tak:zdecydowanie za duzo cycusia.Niestety jak ostatnio, próbowałam oduczac Marte, to uaktywniła sie jej alergia i wyladowała w szpitalu.:-:)baffled: A teraz znowu czuje sie krowa mleczna, ciezko mi z tym ale karmie dalej:sorry2:

ale sie nad soba uzalam:-D;-)
ale co tam kto jak kto ale WY pewnie mnie zrozumiecie....
dzieki ze jestescie BABENCJE

reklama
Do góry