reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

jeny fajnie za wasze dzieciaki takie rozne rzeczy pija SZymi tylko wode bez gazu nic innego nie przejdzie :baffled::baffled::baffled:

reklama
Oliwce też kakao nie za bardzo podchodzi.
A kawy zbożowej jeszcze nie dałam, chciałam dać dopiero z mlekiem NAN HA, a jeszcze parę dni muszę poczekać, bo miałam podać po 2 tygodniach od zniknięcia zmian z twarzy.

Dziś noc bez cycusia,samo jakos wyszło.Najpierw Kuba sie obudził o 23.00,ale uznałam ,ze za wcześnie na jedzenie,wiec ululałm bez cycowania i o dziwo,kuba nie protestował.A potem o 4.00 butla i spanie do rana:tak:

Dziś noc bez cycusia,samo jakos wyszło.Najpierw Kuba sie obudził o 23.00,ale uznałam ,ze za wcześnie na jedzenie,wiec ululałm bez cycowania i o dziwo,kuba nie protestował.A potem o 4.00 butla i spanie do rana:tak:
super rozalka:tak:
moje dziecko na razie bez cyca cały dzień i to uważam jest wielki sukces, nauczyła się zasypiać bez cycusia:tak::-)nocne cycolenie póki co jeszcze trwa, mała jak się wieczorem dorwie to wisi z pół h :-D, nie ma mowy, żeby jej nie dać:baffled:próbowałam kilka razy, jest taki ryk, że szkoda gadać, za kilka dni spróbuję pójść o następny krok dalej;-)

Z tym atestem,to nie przesadzajmy,podobno firmy moga go kupowac:szok::wściekła/y:.Produkuje ja zwykla rozlewnia Mazowszanka ...;-).
Kondzio nie ssal 2 dni cycocha i dzis jak sie przebieralam zobaczyl mnie w samym staniku...Chyba mu sie przypomnialo,bo koniecznie chcial na rece i zdejmowal mi stanik:-D.Dalam mu possac.Najpierw possal sobie bez jedzonka,a dopiero potem troche sie napil.

Druga noc bez cycusia,po wypiciu butli,Kubuś juz sie nie obudził do 7.00.No ale spał z nami i 2 razy czułam,jak mnie maca po twarzy i zasnoł.:tak:

Rozalka to super:)))
Teraz to juz tylko z gorki bedzie......

Ja wczoraj chcialam Julce dac cycusia< hihi na probe> a ona na mnie spojrzala jak na wariatke i zaczela sie smiac....:/ czyli ze juz zapomniala i nie ma ochoty...hihi

Kolejna noc bez cycusia i powiem wam,ze od razu Kuba lepiej spi.Dziś przebudził sie o 2.00,wypił troche mleka z butli i spał do 6.00 bez budzenia mnie,marudzenia i kręcenia sie po łóżku.I apetyt w ciągu dnia sie poprawił.:tak:
To juz chyba koniec z cycusiowaniem.Smutno mi......ale cóż,obyło sie bez płaczu i bardzo łagodnie.

reklama
Rozalka,u nas to odstawianie sie potoczylo identycznie i w tym samym czasie:sorry2:.Kondzio cieszy sie juz jak widzi butle i pobil rano swoj rekord.Zjadl 190:szok:;-).
Rozalka,damy rade...

Do góry