reklama
Oliwce też kakao nie za bardzo podchodzi.
A kawy zbożowej jeszcze nie dałam, chciałam dać dopiero z mlekiem NAN HA, a jeszcze parę dni muszę poczekać, bo miałam podać po 2 tygodniach od zniknięcia zmian z twarzy.
A kawy zbożowej jeszcze nie dałam, chciałam dać dopiero z mlekiem NAN HA, a jeszcze parę dni muszę poczekać, bo miałam podać po 2 tygodniach od zniknięcia zmian z twarzy.
mysia23
mama dwójeczki
dziewczyny jaką kawe zbożową dajecie
Ja nie dawałam jeszcze..zastanawiałam sie wcześniej nad kakao, ale już wiem, ze nie może pić...
Joasiek fajny masz avatorek
Też zauważyłam..baaaardzo mi sie podoba!!!!....Ale nie wiedziałam gdzie napisać
Miśka 5
Mamy lutowe'07
super rozalkaDziś noc bez cycusia,samo jakos wyszło.Najpierw Kuba sie obudził o 23.00,ale uznałam ,ze za wcześnie na jedzenie,wiec ululałm bez cycowania i o dziwo,kuba nie protestował.A potem o 4.00 butla i spanie do rana
moje dziecko na razie bez cyca cały dzień i to uważam jest wielki sukces, nauczyła się zasypiać bez cycusia:-)nocne cycolenie póki co jeszcze trwa, mała jak się wieczorem dorwie to wisi z pół h , nie ma mowy, żeby jej nie daćpróbowałam kilka razy, jest taki ryk, że szkoda gadać, za kilka dni spróbuję pójść o następny krok dalej;-)
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Z tym atestem,to nie przesadzajmy,podobno firmy moga go kupowac.Produkuje ja zwykla rozlewnia Mazowszanka ...;-).
Kondzio nie ssal 2 dni cycocha i dzis jak sie przebieralam zobaczyl mnie w samym staniku...Chyba mu sie przypomnialo,bo koniecznie chcial na rece i zdejmowal mi stanik.Dalam mu possac.Najpierw possal sobie bez jedzonka,a dopiero potem troche sie napil.
Kondzio nie ssal 2 dni cycocha i dzis jak sie przebieralam zobaczyl mnie w samym staniku...Chyba mu sie przypomnialo,bo koniecznie chcial na rece i zdejmowal mi stanik.Dalam mu possac.Najpierw possal sobie bez jedzonka,a dopiero potem troche sie napil.
Rozalka to super))
Teraz to juz tylko z gorki bedzie......
Ja wczoraj chcialam Julce dac cycusia< hihi na probe> a ona na mnie spojrzala jak na wariatke i zaczela sie smiac....:/ czyli ze juz zapomniala i nie ma ochoty...hihi
Teraz to juz tylko z gorki bedzie......
Ja wczoraj chcialam Julce dac cycusia< hihi na probe> a ona na mnie spojrzala jak na wariatke i zaczela sie smiac....:/ czyli ze juz zapomniala i nie ma ochoty...hihi
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Kolejna noc bez cycusia i powiem wam,ze od razu Kuba lepiej spi.Dziś przebudził sie o 2.00,wypił troche mleka z butli i spał do 6.00 bez budzenia mnie,marudzenia i kręcenia sie po łóżku.I apetyt w ciągu dnia sie poprawił.
To juz chyba koniec z cycusiowaniem.Smutno mi......ale cóż,obyło sie bez płaczu i bardzo łagodnie.
To juz chyba koniec z cycusiowaniem.Smutno mi......ale cóż,obyło sie bez płaczu i bardzo łagodnie.
reklama