reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

reklama
oj biedny Kubulek :-( oby wszystko mu sie szybciutko zagoiło

Hubkowi sie wczoraj pogorszyło też:baffled:, w poniedziałek dałam mu łyzeczke kaszy jaglanej do mleka, dwa dni był spokój aż wczoraj go wysypało, równo o 16 czyli równe 48 godzin po podaniu tej kaszy:baffled:
no ale za to kaszke kukurydziana wcina jak szalony, codziennie na sniadanko i na kolacyjke przed snem pełna miskę kaszki na gęsto (ok250ml) - uwielbia ja, a ja uwielbiam patrzec z jakim apetytem ją zajada:-D a na koncu zawsze wylizuje miskę jeszcze:-D

Jenni dzis zjadla pierwszy raz od paru dni deserek ze sloiczka brzoskwinia-mango nie caly tylko pol ale to i tak przelom ze cos zjadla :tak:
Chyba poskutkowalo wczorajsze pare lyzeczek z lekiem na sile :)

reklama
Do góry