reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Kupiliśmy z mężem dzisiaj Victorkowi kubek niekapek Avent:-) Świetna sprawa przy nauce picia z prawdziwego kubka Nawet nie myślałam, że pójdzie mu tak dobrze - wypił na 2 razy 50ml soku jabłkowo-winogronowego;-) Jak na pierwszy raz to bardzo dobrze I nawet próbował go sam sobie trzymać;-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Ach czy taki zdolniacha to nie wiem;-) Potrafi upomnieć się o swoje piskiem a jak już go coś bardzo rozzłości to krzyczy i czasem ciężko go uspokoić - na szczęście po tych prawie czterech miesiącach mam na niego sposoby
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
co do Feminatalu to ja tez go lykam z z moim maluchem wszystko ok fakt ze kupki nie robi codziennie tylko co 4-5 dni ale u dzieci cycusiowych ( wyłącznie) to normalne. a wszedzie jest napisane ze jak sie karmi piersia to trzeba lykac witaminy nalepiej te same co w ciazy wiec wybor maly albo feminatal lub elevit. elevit to dla koni bo strasznie wielkie kapsulki a sklad obie maja to samo.
mysle ze problem jest gdzies indziej. skoro ja tez nad morzem mieszkam.
mysle ze problem jest gdzies indziej. skoro ja tez nad morzem mieszkam.
agusia9915
Matka wariatka
elevit to dla koni bo strasznie wielkie kapsulki a sklad obie maja to samo.
Patri, jeżeli Julka ma problemy z kupką,a nie chce jeść stałych pokarmów, to spróbuj podac jej sok jabłkowy- np z bobofruta, bo jest przecierowy.Wtedy łatwiej jej będzie się wypróznic.Przynajmniej u nas tak było. Tosia po Nutramigenie robiła gęste kupki i cięzko jej to szło, a jak zaczeła jeśc słoiczki i pic soczki, trochę jej łatwiej to idzie...:-)
Co do soczków własnie to ja tez, tak jak Lilkate przerzucam sie tylko na Bobofruty.Są przecierowe i chyba tosi bardziej smakują...
Co do soczków własnie to ja tez, tak jak Lilkate przerzucam sie tylko na Bobofruty.Są przecierowe i chyba tosi bardziej smakują...
reklama
Patri
Mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Nakarmiłam Niunię dynią z ziemniaczkiem.
Popatrzcie i powiedzcie czy to tak ma wyglądać, bo 90% tego co ubyło ze słoiczka znalazło się w otoczeniu, ale poza brzuszkiem Julci
Wypycha jęzorkiem, ale łapczywie się na łyżeczke rzucała :-)
YouTube - pierwszy "słoiczek"
Popatrzcie i powiedzcie czy to tak ma wyglądać, bo 90% tego co ubyło ze słoiczka znalazło się w otoczeniu, ale poza brzuszkiem Julci
Wypycha jęzorkiem, ale łapczywie się na łyżeczke rzucała :-)
YouTube - pierwszy "słoiczek"