reklama
agusia9915
Matka wariatka
moje dziecko nie jest uczulone (lekkko trwi)
folie aluminiowa
folie aluminiowa
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
no to trzymamy kciuki
no to my tez
I my tez
dzięki dziewczyny :-) troche sie denerwuję, no bo przecież nie może tak bez końca tylko samym mleczkiem żyć ten mój szkrab kochany
my też trzymamy kciukidzięki dziewczyny :-) troche sie denerwuję, no bo przecież nie może tak bez końca tylko samym mleczkiem żyć ten mój szkrab kochany
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Oj trzymamy kciuki,choć ja bym nie zaczęła od kukurydzianej,czasem zaostrza alergie.U nas tak było na początku,teraz juz nie.(Przeczytałam to na forum dla mam dzieci z AZS)wczoraj Hubek dostał kaszke kukurydzianą:-) zaczynamy testowanie produktów w końcu, trzymajcie kciuki dziewczyny by wszystko było ok, i by mógł jeść chociaz coś oprócz tego nutramigenu
jak bedzie dobrze, to za dwa tygodni wprowadzimy kasze jaglaną:-) i potem kolejne produkty
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Oj trzymamy kciuki,choć ja bym nie zaczęła od kukurydzianej,czasem zaostrza alergie.U nas tak było na początku,teraz juz nie.(Przeczytałam to na forum dla mam dzieci z AZS)
dzieki wszystkim za trzymane kciuki :-)
wiem, że czasem kukurydziana zaostrza alergie, ale ja juz kiedys próbowąłam z ta akszka i nie wysypywało Hubka, a wycofaliśmy bo zaczął dostawac tez inne produkty i przestał przybierac na wadze
mam nadzieje ze bedzie ok
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
W takim razie OK.dzieki wszystkim za trzymane kciuki :-)
wiem, że czasem kukurydziana zaostrza alergie, ale ja juz kiedys próbowąłam z ta akszka i nie wysypywało Hubka, a wycofaliśmy bo zaczął dostawac tez inne produkty i przestał przybierac na wadze
mam nadzieje ze bedzie ok
I powodzenia.