reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

Kuba zajada czasem kapustę na surowo i bardzo mu smakuje.A tak to tylko marchewka.:tak:

reklama
utarte warzywka:
-marchewka
-seler
-ogórek
-pomidorek
-szczypiorek, pietruszka
i chyba tyle, czasem dostanie białej kapustki do podziamgania ale wypluwa bo nie pogryzie ;-)

I jak rosmerta Hubuś?
Kubie wysypka zbladła,aż miło popatrzeć.Teraz zostały takie suche placki,ale nawilżamy,nawilżamy,nawilżamy.....:tak:

no (odpukać) narazie ok :-) skóra nic się nie pogorszyła, dzisiaj podałam więc na sniadanko znowu troche kaszki (wiekszą porcję niz ostatnio) i zobaczymy:-)
a jak Hubek wcina ta kaszkę, az miło patrzeć:tak: sam bierze łyzeczkę i nabiera kaszke i do buźki trafia:-) (nie tylko oczywiscie) a na koncu to nawet miseczke wylizuje :-) tak mi go żal, że nic nie może jeść, bo widzę jaka mu to radość sprawia, no ale cierpliwości, poczekamy i zobaczymy, moze wszystko wróci do normy kiedyś:-)
cieszę się, że Kubusiowi już przechodzi ta wysypka:tak: super,:-)
biedne te nasze dzieciaczki, ech... ale wszystko bedzie dobrze:-)

ja Hubka jeszcze nigdy zadnym sterydem nie posmarowałam i napewno nie posmaruję. Jak lekko swedzi to natłuszczam parafiną ciekła i przytulam by sie nie tarł i nie drapał, a jak jest mocno naprawde to podaje lek homeopatyczny i po nim przechodzi taki atak swędzenia:tak:

wiem ,ze tak jest nasza pediatr tez homeopatka ale to nie dla mnie
ale dokładnie te same granulki bierzemy
to dla MARTYNKI

reklama
tuberculinum residuum 15ch:confused:
ile podajesz granulek?
z ciekawosci pytam:confused:
ja jestem zadowolona z z homeopati tak apropo

Do góry