reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

Jenni jest uzalezniona od smoczka:-D:-D:-D jak sie tylko wybudza to odrazu go szuka raczka:-D:-D:-D
A wczoraj pierwszy raz jej dalam fasolke szparagowa i nic jej niebylo i bardzo jej smakowala:tak:

reklama
No niestety moje dziecko nigdy nie chciało smoczka, a pewnie teraz by było łatwiej z odstawieniem od cycusia. No, ale wszystkie piszecie, że smoczek to uzależniacz, więc z czasem też będzie trzeba go odstawić:baffled:Jedno nas chociaż minie:-D:tak:

Milena tez nigdy nie chciala smoczka - za to cyc. Az sie boje co to bedzie jak zaczne ja odstawiac:szok: od cyca.:szok::szok::szok:

pewnie, że próbowałam, bez cycusia nie chce usnąć, choćby właśnie obiad zjadła.
U nas jest to samo.
Jak raz Tomek Oliwkę próbował uspic bez cyca jak mnie nie było, to w ogóle zrezygnowała ze spania. Odrazu podniósł się lament. Rozbudziła się i było po spaniu.

Emilka ostatnio nie je prawie wcale :baffled:

dziś :
8:00 mleko o dziwo wypiła z 80ml
10:00 kaszka nie :no: kanapka nie :no: zjadła dano :tak:
12:00 deserek owocowy
15:30 połowa obiadku
17:30 druga połowa wciskana jak się dało
18:50 mleko 10ml :sorry:
\
w międzyczasie z 5 chrupek nawet ich zbytnio nie chciała moze to przez ten ukryty ząb :eek:

Kuba tez mi się buntuje na jedzenie(a zęby nie wychodzą,chyba?).Wszystko wywala na ziemie,albo kruszy,albo sie bawi.Chrupki to w ogóle nie tknie.Wkłada je do wiaderka i wysypuje.:-D

reklama
ja kupiłam Emilce nan waniliowe i potem jest z miodem ale gdzie tam w nocy jedyna okazja by coś więcej wypiła :sorry:

Do góry