karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
rosmerta, szkoda Huberta. Bardzo musi cierpiec:--( Tobie tez wspolczuje.Trzymaj sie i powodzenia. Zeby skora Huberta szybko sie poprawila.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oliwieczka, liszaje napewno nie są po glutenie, nietolerancja glutenu nie objawia się zmianami na skórze tylko biegunkami.Rozmerta a to na pewno AZS ?
A co z glutenem, tez nie mozesz wprowadzac?
Pytam bo kupilam kaszke pszenną bananową, dawałam ja codziennie rano z mleczkiem zosia dostawała rano tez pół kromki chlebka, oraz deserki z jogurtem i teraz ma straszne placki liszowate na plecach, strasznie to wygląda pediatra kazal nam tylko smarować oliwą z oliwek...troszke mnie to dziwi i chyba musze sama przejsc na jakąś diete dla niej
u nas to samoRozmerta a to na pewno AZS ?
Pytam bo kupilam kaszke pszenną bananową, dawałam ja codziennie rano z mleczkiem zosia dostawała rano tez pół kromki chlebka, oraz deserki z jogurtem i teraz ma straszne placki liszowate na plecach, strasznie to wygląda pediatra kazal nam tylko smarować oliwą z oliwek...troszke mnie to dziwi i chyba musze sama przejsc na jakąś diete dla niej
tak, niestety to napewno AZS:-( glutenu narazie nie wprowadzałm, bo jak napewno przeczytałas, nasz repertuar narazie wąski, mamy opóźnienie we wprowadzaniu nowosci, bo mały przestal przybierać i wrócilismy do mleka tylko, a teraz na nowo od początku wszystko pokolei wprowadzamy i baaardzo powolutkuRozmerta a to na pewno AZS ?
Kuba tez ma zmiany na rączkach,zaostrzyło się ostatnio po lekkim przeziębieniu.Czasem pogarsza się też przy ząbkowaniu,wiec niekoniecznie musiały być to brokuły.Za jakis czas sprawdz jeszcze raz.w sobotę Hubek zjadł po raz pierwszy brokuła - dodalam go do obiadku - smakowąło mu baaardzoale niestety porażka:-(, pogorszyła sie skóra na dłoniach, porobiły sie ranki i sączy się z nich teraz:-( cholerne AZS...a juz było tak ładniei znowu trzeba odczekać kilka dni,zanim podam cos nowego
a jadłsopis to mamy ubogi:-(, bo Hubek je narazie tylko dynię, marchewkę, ryż z którego sama robie kleik, i jabłko gotowane
jestem już tym zmeczona...
Oliwieczka, liszaje napewno nie są po glutenie, nietolerancja glutenu nie objawia się zmianami na skórze tylko biegunkami.
Kuba tez ma zmiany na rączkach,zaostrzyło się ostatnio po lekkim przeziębieniu.Czasem pogarsza się też przy ząbkowaniu,wiec niekoniecznie musiały być to brokuły.Za jakis czas sprawdz jeszcze raz.