reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

a ja mam pytanie takie bo dawałam nan2 cały czas i kiedy powinnam zacząć od nan3 :confused: bo wiem że nan2 teraz zalecają podawać później a jak jest z nanem3 :confused: :-DPomocy :-(

reklama
A Bebilon 3 jest powyżej roku..
Ale to wszystko dziwne..w sumie to Bebilon w ogole ma dziwne normy podawania..zupełnie inne niż na nanie czy bebiku..:confused::dry:

My wczoraj zrobiliśmy Filipowi na obiadek rozgotowany ryż z brukselka i marchewką, a do tego mięsko z królika...wcinał aż miło...i nic mu nie było po tym...:tak::tak:
Dziś powtórka rozrywki...:-D:-D:-D

Ostatnio Majka je wszystko. Jest bardzo nieszczęśliwa i zdziwiona, gdy my coś jemy a ona nie. Na śniadanie po mleku je Owocową owsiankę albo kanapeczkę, na obiad coś ze słoiczków - całe 190- a potem czatuję na obiadek rodziców https://www.babyboom.pl/forum/dziec...aszych-pociech-8268/index249.html#post1773871. Na deserek mleczko, owocki , ciasteczka, a na kolację Sinlac i mleczko. Mam nadzieję, że ten apetyt jej sie utrzyma.:-)

Lenka też je z nami obiad i nie ma możliwości aby jej nie dać bo jest krzyk, zlość :wściekła/y::wściekła/y: więc oprócz swojego obiadu zawsze podjada też Nasz :baffled:

w sobotę Hubek zjadł po raz pierwszy brokuła - dodalam go do obiadku - smakowąło mu baaardzo:tak:ale niestety porażka:-(, pogorszyła sie skóra na dłoniach, porobiły sie ranki i sączy się z nich teraz:-( cholerne AZS...:angry::angry::angry:a juz było tak ładnie:wściekła/y:i znowu trzeba odczekać kilka dni,zanim podam cos nowego:wściekła/y:
a jadłsopis to mamy ubogi:-(, bo Hubek je narazie tylko dynię, marchewkę, ryż z którego sama robie kleik, i jabłko gotowane
jestem już tym zmeczona...

reklama
Rozmerta a to na pewno AZS ?
A co z glutenem, tez nie mozesz wprowadzac?
Pytam bo kupilam kaszke pszenną bananową, dawałam ja codziennie rano z mleczkiem zosia dostawała rano tez pół kromki chlebka, oraz deserki z jogurtem i teraz ma straszne placki liszowate na plecach, strasznie to wygląda pediatra kazal nam tylko smarować oliwą z oliwek...troszke mnie to dziwi i chyba musze sama przejsc na jakąś diete dla niej

Do góry