reklama
Ostatnio Majka je wszystko. Jest bardzo nieszczęśliwa i zdziwiona, gdy my coś jemy a ona nie. Na śniadanie po mleku je Owocową owsiankę albo kanapeczkę, na obiad coś ze słoiczków - całe 190- a potem czatuję na obiadek rodziców https://www.babyboom.pl/forum/dziec...aszych-pociech-8268/index249.html#post1773871. Na deserek mleczko, owocki , ciasteczka, a na kolację Sinlac i mleczko. Mam nadzieję, że ten apetyt jej sie utrzyma.:-)
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
w sobotę Hubek zjadł po raz pierwszy brokuła - dodalam go do obiadku - smakowąło mu baaardzoale niestety porażka:-(, pogorszyła sie skóra na dłoniach, porobiły sie ranki i sączy się z nich teraz:-( cholerne AZS...a juz było tak ładniei znowu trzeba odczekać kilka dni,zanim podam cos nowego
a jadłsopis to mamy ubogi:-(, bo Hubek je narazie tylko dynię, marchewkę, ryż z którego sama robie kleik, i jabłko gotowane
jestem już tym zmeczona...
a jadłsopis to mamy ubogi:-(, bo Hubek je narazie tylko dynię, marchewkę, ryż z którego sama robie kleik, i jabłko gotowane
jestem już tym zmeczona...
reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Rozmerta a to na pewno AZS ?
A co z glutenem, tez nie mozesz wprowadzac?
Pytam bo kupilam kaszke pszenną bananową, dawałam ja codziennie rano z mleczkiem zosia dostawała rano tez pół kromki chlebka, oraz deserki z jogurtem i teraz ma straszne placki liszowate na plecach, strasznie to wygląda pediatra kazal nam tylko smarować oliwą z oliwek...troszke mnie to dziwi i chyba musze sama przejsc na jakąś diete dla niej
A co z glutenem, tez nie mozesz wprowadzac?
Pytam bo kupilam kaszke pszenną bananową, dawałam ja codziennie rano z mleczkiem zosia dostawała rano tez pół kromki chlebka, oraz deserki z jogurtem i teraz ma straszne placki liszowate na plecach, strasznie to wygląda pediatra kazal nam tylko smarować oliwą z oliwek...troszke mnie to dziwi i chyba musze sama przejsc na jakąś diete dla niej