reklama
A ja tego "Schabu z warzywami i z suszonymi śliwkami" nie mogę nigdzie znaleźć :-(
Jakiej on jest firmy .
Kasiad chyba gerber menu smakosza ...musze sprawdzić
tak zgadza się ;-) ja zawsze w carrefour ;-) go kupuję i z meni smakosza tam jest sporo słoiczków
DANIE – Schab z warzywami i suszonymi śliwkami
PO 8 MIESIĄCU
DANIE – Schab z warzywami i suszonymi śliwkami
PO 8 MIESIĄCU
- Bez dodatku soli.
- Bez dodatku cukru.
- Nie zawiera białka mleka krowiego i laktozy.
- Nie zawiera masła.
- Produkt bezglutenowy.
- Nie zawiera środków konserwujących*, barwników* ani sztucznych dodatków smakowych*.
* zgodnie z przepisami prawa - Zamknięte słoiki przechowywać w chłodnym miejscu, chronić przed światłem, przy rozwarstwieniu wymieszać.
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Dzis Milenka po raz pierwszy zjadla kanapeczke posmarowana ugotowanym i zmielonym kurczakiem. Oczywiscie zjadla tylko troszke, bo reszta chciala sie bawic. Na szczescie nie krztusila sie.A chlebek byl zytni - nie wiem czy dobrze.
Chrupiące naleśniczki
Składniki:
Ja zamiast mąki ryżowej użyłam maki pszennej. Maja z katarkiem nie ma za bardzo apetytu, ale trochę zjadła.
- 2 płaskie łyżeczki mąki ryżowej
- 5 płaskich łyżeczek Nestlé Sinlac
- łyżeczka oleju
- 60 ml wody
- szczypta soli
- Połącz Nestlé Sinlac z wodą.
- Dodaj olej, mąkę ryżową, sól. Starannie wymieszaj.
- Olej do smażenia dodaj tylko do pierwszego naleśnika. Patelnia powinna być bardzo gorąca.
- Kolejne naleśniki smaż po obu stronach, nie dodając tłuszczu.
Ja zamiast mąki ryżowej użyłam maki pszennej. Maja z katarkiem nie ma za bardzo apetytu, ale trochę zjadła.
Kasiu, to miesko ze slioczka ma wlasnie konsystencje wilgotnego paszteciku do smarowania.
u nas tez najlepsze jedzenie wedlug martynki to wlasnie to ktore ktos jjez talerza. i troche ja przechytrzam. wyjmuje mieskao z kurczaka z zupki, marchewke.kroje n drobne kawaleczki klade na swoim talerzu z obiadem i jjemy z tego samego talerza, ale tylko ziemniaczki wspolnie. taka jestem okropna
u nas tez najlepsze jedzenie wedlug martynki to wlasnie to ktore ktos jjez talerza. i troche ja przechytrzam. wyjmuje mieskao z kurczaka z zupki, marchewke.kroje n drobne kawaleczki klade na swoim talerzu z obiadem i jjemy z tego samego talerza, ale tylko ziemniaczki wspolnie. taka jestem okropna
reklama