reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

ja 0ostatnio czytalam ze alergia na gluten to NIE TO SAMO co celiakia. ze sa wlasnie rozne przyczyny powstawania. i z tej alergii mozna wyrosnac a z celiakii nie. ale juz sama jesem pogubiona.

Kasia, to znaczy ze jak kupki sa w normie, a pojawily sie 3 krostki to prawdopodobnie nie ma nic wspolnego z glutenem?

reklama
My juz po zakupach, kupilismy Miśkopty Zosia się zajadała, a tak w ogóle to ile dziennie może ich zjesc, orientujecie się? ja zaczełam od 2 dziennie

Lil Kate a jakie sa te krostki? Drobniutkie czerwone ?

Szkoda,że Kuba nie może tych ciasteczek,bo są tam jaja.:no::no::no:Musi zadowolić sie chrupkami lub waflami ryżowymi,które uwielbia.:tak:

Jenni zajada sie Miskoptami i sucharami do woli a jak niechce to wyzuca zjada kolo 6 na dzien tak na moje oko dokladnie nieliczylam

U nas chyba te kupki nie byly zwiazane z glutenem. Od kilku dni Milenka jadla ciasteczka. A dla przykladu dzis kupka byla normalna. No i Milence od kilku dni wrocil apetyt na inne niz cyc jedzonko. :-):-) Mimo wszystko nadal bede ja obserwowac.

Jenni zajada sie Miskoptami i sucharami do woli a jak niechce to wyzuca zjada kolo 6 na dzien tak na moje oko dokladnie nieliczylam

Emilka najczęściej jak nie chce to się zaczyna bawić jedzeniem i daje potem pieskowi ;-)a tego z łyżeczki jak nie chce to się dusi albo odpycha rękoma

A mąż zrobił Stasiowi pasztet- wyszły mu 3 słoiki i Stach uwielbia środek bułeczki z pasztecikiem:tak:

reklama
Do góry