reklama
A ja mam nakupowane trochę słoiczków po 9 miesiącu. Zdziwiła mnie czekoladowa kaszka manna na mleku, nie sądziłam, że tak szybko można dzieciom dawać kakao. Ale jeszcze Oli nie próbowała. Dziś otworzyłyśmy owsiankę ze śmitanką, ale Oliwce średnio przypadła do gustu.
Ja u nas jedynie widziałam kaszkę w proszku od 12 M z czekoladą ;-)
a u nas teraz ulubione ciacho to miśkopty bo wcześniej były tylko chrupki ;-) strasznie twarde i myślałam że z tymi 2 ząbkami Emilka nie da rady sobie z nimi ale swietnie gryzie nawet spore kawałki i rozpuszcza w buzi
a u nas teraz ulubione ciacho to miśkopty bo wcześniej były tylko chrupki ;-) strasznie twarde i myślałam że z tymi 2 ząbkami Emilka nie da rady sobie z nimi ale swietnie gryzie nawet spore kawałki i rozpuszcza w buzi
Irtasia, aż poleciałam do kuchni sprawdzić i faktycznie masz rację, ten słoiczek jest od 6 miesiąca. Kupiłam go razem ze słoiczkami po 9 miesiącu i pomyliło mi się.
a ja na stronce hippa sprawdzałam i piszą że od 9 ale widziałam że mają babykeks od 6 miesiąca w sprzedaży ale tylko w sieci sklepów Auchan
A Oliwka tych ciastek nie lubi. Byście widziały, jaką robi minę, jak próbowałam jej kilka razy dać ciastko, robi taką minę jakbym dawała jej do buzi wyjatkowe obrzydlistwo. No i oczywiście odrazu kiwa głową "nie" i zaciska usta.a u nas teraz ulubione ciacho to miśkopty bo wcześniej były tylko chrupki ;-) strasznie twarde i myślałam że z tymi 2 ząbkami Emilka nie da rady sobie z nimi ale swietnie gryzie nawet spore kawałki i rozpuszcza w buzi
A Oliwka tych ciastek nie lubi. Byście widziały, jaką robi minę, jak próbowałam jej kilka razy dać ciastko, robi taką minę jakbym dawała jej do buzi wyjatkowe obrzydlistwo. No i oczywiście odrazu kiwa głową "nie" i zaciska usta.
ja miałam nestle ale widziałm bobovity i się właśnie zastanawiam czy mają podobny smak a jakie Kasiad miałaś jak nestle to spróbuje kupić bobovite
reklama