reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

reklama
A ja mam nakupowane trochę słoiczków po 9 miesiącu. Zdziwiła mnie czekoladowa kaszka manna na mleku, nie sądziłam, że tak szybko można dzieciom dawać kakao. Ale jeszcze Oli nie próbowała. Dziś otworzyłyśmy owsiankę ze śmitanką, ale Oliwce średnio przypadła do gustu.

Kasiad ja juz od 6 miesiaca podaje kaszke czekoladowa z HIPP
To jest kaszka czekpladowa na noc dla dzieci od 6 miesiaca zycia i nic jej nigdy niebylo i z kupa tez niebylo problemow a Jenni za nia przepada:tak:

Ja u nas jedynie widziałam kaszkę w proszku od 12 M z czekoladą ;-)

a u nas teraz ulubione ciacho to miśkopty bo wcześniej były tylko chrupki ;-) strasznie twarde i myślałam że z tymi 2 ząbkami Emilka nie da rady sobie z nimi ale swietnie gryzie nawet spore kawałki i rozpuszcza w buzi :-D

Irtasia, aż poleciałam do kuchni sprawdzić i faktycznie masz rację, ten słoiczek jest od 6 miesiąca. Kupiłam go razem ze słoiczkami po 9 miesiącu i pomyliło mi się.

Irtasia, aż poleciałam do kuchni sprawdzić i faktycznie masz rację, ten słoiczek jest od 6 miesiąca. Kupiłam go razem ze słoiczkami po 9 miesiącu i pomyliło mi się.

a ja na stronce hippa sprawdzałam i piszą że od 9 :-D ale widziałam że mają babykeks od 6 miesiąca w sprzedaży ale tylko w sieci sklepów Auchan :baffled:

a u nas teraz ulubione ciacho to miśkopty bo wcześniej były tylko chrupki ;-) strasznie twarde i myślałam że z tymi 2 ząbkami Emilka nie da rady sobie z nimi ale swietnie gryzie nawet spore kawałki i rozpuszcza w buzi :-D
A Oliwka tych ciastek nie lubi. Byście widziały, jaką robi minę, jak próbowałam jej kilka razy dać ciastko, robi taką minę jakbym dawała jej do buzi wyjatkowe obrzydlistwo. No i oczywiście odrazu kiwa głową "nie" i zaciska usta.

A Oliwka tych ciastek nie lubi. Byście widziały, jaką robi minę, jak próbowałam jej kilka razy dać ciastko, robi taką minę jakbym dawała jej do buzi wyjatkowe obrzydlistwo. No i oczywiście odrazu kiwa głową "nie" i zaciska usta.

:-D ja miałam nestle ale widziałm bobovity i się właśnie zastanawiam czy mają podobny smak a jakie Kasiad miałaś :confused: jak nestle to spróbuje kupić bobovite :-D

reklama
Do góry