reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

reklama
Oli dziś jadła słoiczek Hippa Ziemniaki z pomidorami z kurczakiem po 7 miesiącu. Jak zobaczyłam te kostki ziemniaków półcentymetowe to zwątpiłam czy da sobie radę, ale nie miala żadnego kłopotu. Kostki ziemniaków rozcierała normalnie między językiem a podniebieniem i dziąsłami. Bardzo jej danie smakowało, miało lekki posmak soli, ale bardzo leciutki.

Ja jestem przerażona wzrostem cen mleka. My pijemy Bebilon i kupuję duże opakowanie 900g. Jest taka rozbieżność cenowa że aż się wierzyć nie chce. w Carrefourze jest za 42 zł, w Tesco za 30 zł:szok::szok::szok:Jeszcze taniej jest w Rossmanie- chyba 36 zł. Wszędzie inaczej....Wcześniej w Rossmanie kupowałam po 33 zł

Ja jestem przerażona wzrostem cen mleka. My pijemy Bebilon i kupuję duże opakowanie 900g. Jest taka rozbieżność cenowa że aż się wierzyć nie chce. w Carrefourze jest za 42 zł, w Tesco za 30 zł:szok::szok::szok:Jeszcze taniej jest w Rossmanie- chyba 36 zł. Wszędzie inaczej....Wcześniej w Rossmanie kupowałam po 33 zł

:tak: ja tez to zauważyłam w carrefurze za to happy są po 35zł stała cena a w tesco po 45zł w stałej cenie u mnie :eek: :tak:

Staś też mało je... Je deserek, ale obiadku nie chce, tylko moje mleczko... Możąe dziś zje- zrobię mu ryż z jabłkami...

no ceny mleka są powalające...
ja karmię Hubcia nadal piersią, ale muszę go dopajać sztucznym mlekiem dwa razy w ciągu dnia (obecnie dostaje tylko pierś i to mleko sztuczne) a ponieważ ma AZS to dostaje Nutramigen. i całe szczęsście ze to mleko jest ze zniżką na receptę, bo opakowanie 450g normalnie kosztuje 26 zł, a na receptę 'tylko' 13zł. a przy moim tylko dopajaniu go to taka puszka wystarcza na niecały tydzień. nie wiem ile kosztowałoby ono nas miesięcznie gdyby Hubek pił tylko to mleko...

Mysia, a co jest w składzie tego po 8 miesiącu? Mozesz spisac ze słoiczka?
Ja też już trafiłam na takie obiadki, gdzie takie same składniki są w jednej firmie od 6 miesiąca a innej później, tylko nir pamiętam co to było.

Kasiad ja już wyrzuciłam ten słoiczek :-:)-( ale jak znowu zakupie to napisze...w sumie to chyba tam ze 4 składników były, mięso, ziemniaki, koperek, sól...

Wczoraj w Tesco widziała Bebilon 900g za 37 zł.:baffled::baffled: w realu kosztuje 36zł, ja kupuje u siebie w POLO i podobnie jak u aga-pg długo kosztowało 28,99:-D:-D, a teraz 31,99 :tak::tak:

reklama
Do góry