reklama
Lenulka, a ile Lenka zjada na jeden posiłek np zupki?
Jemy narazie te małe słoiczki 125g, ale wydaje mi się że gdybym dawała jej te większe to tez ten głodomor by zjadł
Lenulka, mały sloiczek to nie jest tak dużo. Oli już zjadała 150 g ale teraz rzeczywiście zjada mniej. Jestem bardzo ciekawa ile waży, bo mi osobiście się wydaje, że dość mocno schudła. No ale zaczęła się bardzo dużo ruszać, nie leży już w miejscu jak kiedyś.
Kto wie, ile powinno dziecko sześcio i siedmiomiesięczne przybierać miesięcznie?
Kto wie, ile powinno dziecko sześcio i siedmiomiesięczne przybierać miesięcznie?
Ja na szczepienie idę dopiero 17tego, ale kusi mnie, żeby wybrać się do przychodni i zważyć Oliwkę. I tak idę do pracy w poniedziałek, a przechodzę tuż obok przychodni. Pewnie wdepnę ją zważyć jak nie będzie ludzi.
j.ost
asiaO
No może spróbuję. Zresztą te słoiczkowe też są bez wywaru, więc nie powinno być zbyt dużo tam alergenów, a Oli ma niezbyt dużą tą nietolerancję. Jak zjem paster sera i wleję sobie odrobinę mleka do kawy, to nic jej nie jest. Jak zjem więcej białka krowiego, to wychodzą jej kristki na brodzie. Ale jeszcze nigdy nie podawałam Oliwce bezpośrednio niczego z małą ilością białka krowiego.
trzymam kciuki daj znac jak poszlo-napewno dobrze
moja lenulka tez je ostatnio mniej niz kiedys a na dodatek cos sie jej przestawilo i jak wczsniej jadla zupke o 13-14 to teraz chce o tej godz kaszke a zupke ewentualnie tak ok 17.dziwne
reklama