reklama
Coś koło miesiąca. Najpierw był jedne posiłek oprócz cycusiowych, warzywka na zmianę z owocami, a potem wprowadziłam drugi posiłek i to była właśniej kaszka na noc.tzn KAsiad od pierwszego sliczka do kaszki- byl miesiac czy mniej czy wiecej? bo ja mam czekac 2 miechy i mi sie to dlugo wydaje.............bo zaczelam wprowadzac warzywka dopiero 2 tygodnie temu.............nie podobaja mi sie te zalecenia od poloznej....
agusia9915
Matka wariatka
do słoiczkow kupnych nie bo w nich jest
Oli zjadła dziś pierwszy obiadek z pomidorami w składzie - Warzywa w potrawce z indyka z owocową nutą BoboVity. To jeden z tych nie rozdrobnionych na miazgę. Smakowało małej. Tylko te słoiczki wielkością nie taką - 190g. Na raz nie da rady zjeść, a połowa to za mało. Zjadła 2/3 słoiczka. Jutro zje pozostałą 1/3 i dorzucę 1/3 z nowego słoiczka. A pojutrze reszta. I tym sposobem Oli będzie jadła 2 słoiczki przez 3 dni.
Trafiłam na pierwszy słoiczek z wieprzowiną - Warzywa z szynką z Gerbera po 6 miesiącu. Kupiłam, ale jeszcze nie próbowałyśmy.
Trafiłam na pierwszy słoiczek z wieprzowiną - Warzywa z szynką z Gerbera po 6 miesiącu. Kupiłam, ale jeszcze nie próbowałyśmy.
agusia9915
Matka wariatka
: czy podajecie do sloiczkow lyzeczke oleju? .
do słoiczkow kupnych nie bo w nich jest
no to jak robicie, bo mam dylematale bardzo malo...a podobno dzieci potrzebuja wiecej....
agusia9915
Matka wariatka
ja tez pytam?
reklama
agusia9915
Matka wariatka
chyba nie bo MARTULA SIE POJAWIłA A RESZTA NIE WIEM