reklama
mysia23
mama dwójeczki
Ja Filipowi podaje jabłuszko co dwa dni od jakiś 2tyg. Bardzo je lubi i kupki są lepsiejsze - takie luźniejsze, bo dość gęste robił.. Ucieram sama łyżeczką świeże jabłuszko. Za zwyczaj daje mu dwie łyżeczki, mniejsze, niż do herbaty( mam takie malutkie do filiżanek), ale nie na raz tylko tak po trochu.
Soczek jabłkowy pijemy, czasem z winogronem, czasem z melisą i rumiankiem, herbatki mojemu smykowi nie smakują..
Soczek jabłkowy pijemy, czasem z winogronem, czasem z melisą i rumiankiem, herbatki mojemu smykowi nie smakują..
A ja dziś również dałam mojej małej jabłuszko bardzo jej smakowało. Pierwsza reakcja to zdziwienie a później to sama chciała i aż wyrywała mi łyżeczkę z ręki i od pewnego czasu jak ja jej coś daję to nie zbyt chce ona musi wszystko sama
Pierwsza reakcja na jabłuszko ;-)
Próba przechwycenia łyżeczki z jabłuszkiem
A tu już mała sama kombinuje ;-)a mamusia pilnuje żeby czasem i łyżeczki mała nie zjadła;-)
A tu jak próbuje sama pić
Pierwsza reakcja na jabłuszko ;-)
Próba przechwycenia łyżeczki z jabłuszkiem
A tu już mała sama kombinuje ;-)a mamusia pilnuje żeby czasem i łyżeczki mała nie zjadła;-)
A tu jak próbuje sama pić
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
dziewczyny wy juz karmicie malenstwa czyms innym niz mleczko z cycusia ja nic malemu innego nie daje moze powinnamwyczytalam ze jeszcze czas i nawet dopajac nie powinnam ale kilka kropel wody dostal w takie upaly-butli nie lubi wiec z luzeczki. no ale co z tym karmieniem????????????????????????
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Ja jednak na razie nie bede dawac,bo przybiera na piersi.wczoraj dalam mu kilka łyzek przegotowanej wody.I byla to zwykla kranowka,tylko przegotowana.Nie mialam czasu na karmienie i pomyslalam,ze sprobujemy.nawet ładnie mu szlo to picie.To byl jednak wyjatek i caly czas jest cycus(wczoraj sie spieszylam ,zeby odebrac corcoe ze szkoły).
reklama