reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co na obiad.....?

Wczoraj mielismy ogorkowa z moich ogorkow z ryzem, a na drugie rolady i salatke jarzynowa :tak:
A dzisiaj jeszcze nie wiem co bede gotowac, bo do 11:00 siedze w pracy (przez chorobe Sary, zeby nie brac L4 ani urlopu, dochodze do pracy tylko na 2-3 godziny), ale ogorkowa z wczoraj jest ;-), a na drugie cos sie wymysli :-)

reklama
U nas dzisiaj zurek :tak:

A Sara w przedszkolu ma zupe jarzynowa z makaronem, na drugie pulpeciki drobiowe z ananasem, ziemniaczki i kompot, a na podwieczorek babke ucierana i Kubusia :tak:
W ogole jak tak czytam to menu przedszkolne, to czasami maja dania jak w jakiejs knajpie ;-):-) Wczoraj np. mieli poledwiczki wieprzowe :tak::-)

dzisiaj obiadu nie było:-p tylko jajeznica
a jutro schabowe, bo tak dawno nie robiłam, że aż mi się zachciało, i kapusta biała do tego:tak:

reklama
My - zurek z wczoraj, a na drugie danie schab duszony w rekawie z piekarnika, frytki i papryka konserwowa mojej roboty :tak::-)
Sara na diecie - rosol drobiowy z grysikiem i marchewka :tak:

Do góry