reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

co na obiad.....?

reklama
ja dzisiaj robie placki ziemniaczane, do tego gulasz i ogorki kiszone mojej produkcji ;-):-)
Sara obiad je w przedszkolu, ale ze oni jedza obiad juz o 12:00, to jak wraca do domu to zjada drugi na obiadokolacje ;-):-p

U nas dzisiaj krupnik z serduszkami drobiowymi (Sara wciela w sekundzie!:szok::tak:), a na drugie placki ziemniaczane (zje na kolacje ;-)).

I znowu wszystkie na diecie jestesmy :-p;-)
przymusowej:tak::tak::tak:,cały tydzien w robocie,dzieciaki jedza w szkole i przedszkolu(no chyba ze chore:no:)jak przychodzi niedziela to obiad z dwóch dan z deserem robie taka jestem spragniona żarcia:-D:-D:-D w tygodniu to nawet nie mam siły jak wracam z pracy widelcem ruszać to nie jem.a dzis na obiad jarzynowa,ziemniaczki,brokuły zapiekane z serem,schabowy, ogóreczki a na deser ,deser snikers własnej produkcji:-)
MIŁEJ NIEDZIELI:-)

Aga, mniam, jakie pysznosci :tak::-):tak:
a ten deser snickers to jak sie robi? Bo brzmi super :tak::-)

U nas dzisiaj byl kurczak z rozna z piekarnika, frytki i kapucha zasmazana z boczusiem :tak::-p:-) Troche kalorii nie zaszkodzi ;-)

Gotujecie cos? ;-):-)

My mamy dzisiaj klopsiki w sosie, ziemniaczki puree i mizerie :tak:
A do tego sok ze swiezo wycisnietych pomaranczy :tak::-)

Ja sie wlasnie zabieram za schabowe z ziemniaczkami a do tego marchewka z groszkiem. Siedzimy w domu wiec moge poszalec z gotowaniem ;-) (poszalec=zrobic cokolwiek :p)

reklama
Do góry