jak nie ma zaraz Ci paczkę zrobięmm zjadlabym kasze ale t nie m a:/
reklama
Domiska
Sierpniowa Mama'06
ijeee naprawde? przyslij mi kaszy! nawet nie wiesz jakbym zjadla ojaaaaaa
Domiska- nie ma kaszy???????????kazda przyśle Ci po pare kilo i bedziesz miała konkretny zapas
a ja dzis zrobiłam makaron z sosem śmietanowo-brokułowym z piersiami z kurczaka...wyszedł hmmmmm taki sobie, macie jakis sprawdzony przepis?? bo ja robiłam pierwszy raz i tak raczej z głowy i prawie wogóle brokułów czuć nie było
a jutro chyba placki ziemniaczane bo jakos nie chce mi sie kombinowac
a ja dzis zrobiłam makaron z sosem śmietanowo-brokułowym z piersiami z kurczaka...wyszedł hmmmmm taki sobie, macie jakis sprawdzony przepis?? bo ja robiłam pierwszy raz i tak raczej z głowy i prawie wogóle brokułów czuć nie było
a jutro chyba placki ziemniaczane bo jakos nie chce mi sie kombinowac
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Domiska, to moze na swieta zrobimy ci paczke z roznymi rodzajami kaszym, bo w naszych sklepach jest jej pod dostatkiem
Ja dzisiaj zrobilam domowy barszczyk i pierogi z miesem - wyszlo pycha, no i mam maly zapas w zamrazarce :-)
A Sara zjadla barszczyk z ziemniaczkami, zabielony smietana, a przed chwila wtrabila 3 duze pierogi.
Na kolacje robie salatke z groszkiem, wedlina, serem zoltym, jajkiem i ogorkiem, wiec bede miec z glowy robienie czegos dla malej, bo to zje z checia :-)
Ja dzisiaj zrobilam domowy barszczyk i pierogi z miesem - wyszlo pycha, no i mam maly zapas w zamrazarce :-)
A Sara zjadla barszczyk z ziemniaczkami, zabielony smietana, a przed chwila wtrabila 3 duze pierogi.
Na kolacje robie salatke z groszkiem, wedlina, serem zoltym, jajkiem i ogorkiem, wiec bede miec z glowy robienie czegos dla malej, bo to zje z checia :-)
dominique.p
Fanka BB :)
U nas dzis byla zapiekanka ziemniaczana (z miesem mielonym, papryka pieczarkami, zoltym serem, itd.). Pycha! Jutro tez bedzie
Domiska
Sierpniowa Mama'06
nieee jestescie okropne takie polskie pysznosci mi tu wspominac
aj i te krokiety z miesem ojaj mmmmmmniamiiii i pierogi z miesem!!!!!! mowie wam jak czytam te wasze smakowitosci to mnie zoladek z glodu boli
juz jestem gotowa nawet zamowic pierogi z miesem przez internet bo je znalazlam
ale naprawde kaszy nie ma a juz wszedzie szukalam - ale bym zjadla kaszke z sosem i mieskiem ojaa mowie wam im wiecej o tym mysle tym wiecej mam smaka
aj i te krokiety z miesem ojaj mmmmmmniamiiii i pierogi z miesem!!!!!! mowie wam jak czytam te wasze smakowitosci to mnie zoladek z glodu boli
juz jestem gotowa nawet zamowic pierogi z miesem przez internet bo je znalazlam
ale naprawde kaszy nie ma a juz wszedzie szukalam - ale bym zjadla kaszke z sosem i mieskiem ojaa mowie wam im wiecej o tym mysle tym wiecej mam smaka
sandra1982
Domiska, to jak bedziecie w Pl to zapraszam na domowej roboty krokieciki :-)
Mada, dobre sa te wszystkie "sposob na" ale tego jeszcze nie probowalam :-)
U nas dzisiaj drugi dzien pierogi i barszczyk
Mada, dobre sa te wszystkie "sposob na" ale tego jeszcze nie probowalam :-)
U nas dzisiaj drugi dzien pierogi i barszczyk
reklama
sandra1982
Wczoraj zrobilam pyszny krupnik na giczy cielecej i udku z kurczaka Miecho oczywiscie wkroilam, ziemniaczki, marcheweczka, kasza, zielona pietrucha :-) Sara wciela migiem caly talerz i ma jeszcze na dzisiaj :-) No i jedna porcje oczywiscie zamrozilam na "zaś" ;-):-)