reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co na obiad.....?

reklama
Domiska- nie ma kaszy???????????:szok::szok::szok:kazda przyśle Ci po pare kilo i bedziesz miała konkretny zapas:-D

a ja dzis zrobiłam makaron z sosem śmietanowo-brokułowym z piersiami z kurczaka...wyszedł hmmmmm taki sobie, macie jakis sprawdzony przepis?? bo ja robiłam pierwszy raz i tak raczej z głowy i prawie wogóle brokułów czuć nie było:baffled:

a jutro chyba placki ziemniaczane bo jakos nie chce mi sie kombinowac:-p

Domiska, to moze na swieta zrobimy ci paczke z roznymi rodzajami kaszym, bo w naszych sklepach jest jej pod dostatkiem :-p:-D:-p

Ja dzisiaj zrobilam domowy barszczyk i pierogi z miesem - wyszlo pycha, no i mam maly zapas w zamrazarce :tak::-)

A Sara zjadla barszczyk z ziemniaczkami, zabielony smietana, a przed chwila wtrabila 3 duze pierogi.

Na kolacje robie salatke z groszkiem, wedlina, serem zoltym, jajkiem i ogorkiem, wiec bede miec z glowy robienie czegos dla malej, bo to zje z checia :tak::-)

Domiska co Ci jeszcze do tej paczki dorzucić??;-)
ale pyszności robicie:tak:
u mnie jeszcze była pizza, a jutro krokiety z mięsem i barszczyk knorr;-)
mada ja się nie znam, ale na pewno zrobiłabym z gotowego sosu:-p

nieee jestescie okropne takie polskie pysznosci mi tu wspominac :D

aj i te krokiety z miesem ojaj mmmmmmniamiiii :D i pierogi z miesem!!!!!! mowie wam jak czytam te wasze smakowitosci to mnie zoladek z glodu boli :D
juz jestem gotowa nawet zamowic pierogi z miesem przez internet :D bo je znalazlam :D

ale naprawde kaszy nie ma a juz wszedzie szukalam - ale bym zjadla kaszke z sosem i mieskiem ojaa mowie wam :D im wiecej o tym mysle tym wiecej mam smaka :D

Domiska, to jak bedziecie w Pl to zapraszam na domowej roboty krokieciki :tak::-):tak:

Mada, dobre sa te wszystkie "sposob na" :tak: ale tego jeszcze nie probowalam :-)

U nas dzisiaj drugi dzien pierogi i barszczyk :-p

reklama
Wczoraj zrobilam pyszny krupnik na giczy cielecej i udku z kurczaka :tak: Miecho oczywiscie wkroilam, ziemniaczki, marcheweczka, kasza, zielona pietrucha :tak::-) Sara wciela migiem caly talerz i ma jeszcze na dzisiaj :tak::-) No i jedna porcje oczywiscie zamrozilam na "zaś" ;-):-)

Do góry