Ewedja, dzieki chociaz Ci sie przyznam, ze podobnie sosik robie, tylko jeszcze do tego papryke dorzucam i nie dusze tak dlugo, bo kurczaka podsmazam wczesniej (po tym jak mi troche polezy w rozbeltanym jajku i mace ziemniaczanej) i jest kruchutki i tylko na 10-15 min go do sosu wrzucam No i ja to do ryzu robie, ale faktycznie musze sprobowac z kuskusem bo bardzo lubie...
No i szczerze mowiac nie jadlam jeszcze cieciorki Smaczne to?- bo to z fasolowatych, to do czego mozna porownac smak? Lepiej samemu ugotowac, czy z puszki wrzucic mozna??? (No i jak jest cieciorka po angielsku?hehe)
A z tych przypraw, to tylko sol i pieprz? Tak klasycznie calkiem? Bo ja liczylam na cos bardziej egzotycznego hehe - ja dodaje jeszcze duzo curry do takiego sosu...Chyba sie z kuskusem nie pogryzie, co?
Moze masz jakis przepis na cos z dodatkiem swiezego imbiru????:-)...
No i szczerze mowiac nie jadlam jeszcze cieciorki Smaczne to?- bo to z fasolowatych, to do czego mozna porownac smak? Lepiej samemu ugotowac, czy z puszki wrzucic mozna??? (No i jak jest cieciorka po angielsku?hehe)
A z tych przypraw, to tylko sol i pieprz? Tak klasycznie calkiem? Bo ja liczylam na cos bardziej egzotycznego hehe - ja dodaje jeszcze duzo curry do takiego sosu...Chyba sie z kuskusem nie pogryzie, co?
Moze masz jakis przepis na cos z dodatkiem swiezego imbiru????:-)...