reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

hejka! a ja musze sie pochwalic ze w niedziele poczułam moje malenstwa :-):-):-):-):-):-) :-):-) lezałam sobie na łozeczku i trzymałam reke na brzucholu i po chwili takie smyranie poczułam...ja nie dotykam brzucha to jeszcze nie czuje ale jak połoze reke to czuc jak sie okrecaja i wiercą hihi

reklama
Fajowo Asiiek :-) Pewnie Bedziesz czula kopniaki ze "zdwojona sila". Mnie nieraz moj maluch potrafi takimi kopniakami w nocy obudzic.Ostatnio nie spalam od 3,bo zaczal cwiczyc boks i karate:-D Mojego meza tez czasami budzi,bo jak spimy przytuleni,to czasami takiego kopniaka poczuje na plecach albo tylku :-) Wtedy sie smieje,ze juz tacie tylek potrafi skopac:laugh2:

Ja wlasnie odkurzylam i zsapalam sie jak parowoz.Latam na matkach i staniku,bo tak sie poce.Staram sie nie sprzatac duzo,zeby potem miec co robic w ostatnim miesiacu ciazy.Nie wiem na ile to prawda,ale ponoc wtedy wlancza sie instynkt sprzatania i wszystko sie ogarnia,zeby maluszek przybyl do czystego domu:tak:Zobaczymy jak to bedzie ze mna ;-)

szarlotko - czuje sie okropnie. wlasnie znowu mnie wypisali ze szpitala. byc moze bede miala operacje. mieli mnie niby dzis ciac ale bole nieco przeszly i na razie czekamy.... szkoda gadac

Lolitko ja Ci napisałam już w temaciku in vitro....ja idę jutro lub pojutrze do szpitala..:(mam przodujące łożysko więc cc mi grozi a do tego wody płodowe na granicy normy:(czyli mało...no i te moje skurcze.....kurde wiecznie coś....:(

asiek - ano pod gorke zawsze. ach...

szarlotko - wlasnie mi przyszlo do glowy. nie wiem gdzie to czytalam i nie wiem na ile to bardzo pomaga ale czytalam ze przy malej iloci wod plodowych trzeba bardzo duzo pic, wtedy sie troche zwiekszy ich ilosc. nie wiem jak duzo bo to byl tylko jeden artykul ale mysle ze moze warto sprobowac

Hej, dziewczyny a mi opryszczka na ustach sie pojawiła:-:)-( co prawda malutka ale martwie sie troche choc poczytalam ze ta na narzadach jest bardziej niebezpieczna...
Nadal nie czuje mojej córeczki juz nawet dzwonilam do lekarza, powiedzial zeby sie uzbroic w cierpliwosc mam wizyte w przyszly piatek,,, Łatwo tak mowic jak ja cała w stresie jestem i sie boje czy z maluszkiem wszystko Ok...klade sie czekam nasłu****e a tu ciiiiiisza.
Cichutko mam nadzieje ze niebawem malutka da mi znac o sobie.
szarlotko ja tez czytalam ze przy malej ilosci wód płodowych dobrze jest pic duzo wody.
lolitko mam nadziej ze druga polowa ciąży bedzie dla ciebie bardziej laskawa z czego ci z calego serca życzę.

reklama
u mnie niestety - trzeba operowac i sie bardzo boje. mieli mnie juz dzis kroic ale najlepszy specjalista nie byl dostepny wiec odlozyli do poniedzialki. operacje mam miec poniedzialek popoludniu. prosze o wsparcie i modlitwe bo sie boje

Do góry