reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

lolitka na pewno nic się nie stało. Ja ze swoim psem też miałam przeboje, nawet pod koniec ciąży gdy brzuch już był duży podczas zabaw potrafił naskoczyć a jest trochę cięższy niż Twój :) A chłopaki zdrowe i cudne jak malowane.
I dziękuję bardzo wszystkim za gratulacje :) Moje dzieciaczki rozkoszne i póki co bardzo grzeczne ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny:-)
Dziękuje za Wasze odpowiedzi, powiem tak... nie wiem czy ja juz tak czekam z upragnieniem czy co... ale np wczoraj wieczorem najadlam sie a po pol h zaczelo mi jakby burczec w brzuchu i dzis rano tez zjadlam sniadanko i znow jakies burczenie he he, nie wiem pewnie sama sie juz wkrecam. Chuda jestem przy 160 wzrostu waze teraz ok 52 kg przytylam z 2 kg jak na razie...
No i musze Wam powiedziec ze dzis oszalalam, wybralam sie po pracy na zakupy do centrum handlowego Ojej ile tam pięknych rzeczy nie mogłam sie oprzec i kupiłam troche ubranek mam nadzieje ze to nie za wczesnie:-)

Mało jest miejsc w sieci gdzie można porozmawiać głosowo. Na polskich
stronach jak do tej pory nie istniało takie, w którym rozmowa opierałaby
się na połączeniu konferencyjnym. Strona Czat Głosowy oferuje
takie rozwiązanie, z nielimitowaną ilością osób rozmawiający w tym
samym czasie, które jednocześnie mogą się zobaczyć za pomocą kamer.
Jej atutem jest również tworzenie indywidualnych profili, możliwość
prowadzenia bloga, tworzenie swoich własnych grup społecznościowych,
tematycznych.

kotek - fajowo.

a mnie zastanawia czy nade mne nie ma jakiegos fatum zwiazanego z ciaza. najpierw tyle czasu starania, pozniej strach z powodu braku objawow i niskiej bety, pozniej sie bole jajnikowe zaczely a teraz, wlasnie przed chwila na dodatek pies mi skoczyl na brzuch i oczywiscie strach czy to nie zagraza dziecku. nigdy wczesniej pies na mnie nie skoczyl, a dzis tak i to centralnie w brzuch 13kg zywej wagi...

miala ktoras tak z was? nie wiem co myslec

caly czas cos zle idzie i ja sie siedze i martwie calymi dniami.

lolitka - od tego jest macica, plyny i cale ustrojstwo w srodku, zeby 13 kg zywej wagi nie zagrazalo ciazy.
a jak cie czytam to jakbym siebie wspominala. tez mialam jakies fatum - najpierw hiper, szpital i miesiac wyjety z zycia. potem jak juz troche odetchnelam z ulga to dostalam krwotoku i oczywiscie uznalam, ze to poronienie. nikt nie byl w stanie powiedziec dlaczego krwawilam, obiektywnie patrzac nie mialam powodu. potem testy wykazaly, ze mam zwiekszone ryzyko wystapienia zespolu downa. potem (ale to juz czysta przyjemnosc wrecz byla) mlody mi tak obtlukl zebro, ze nie moglam oddychac normalnie i jeszcze pol roku po porodzie to czulam... zyc nie umierac. o takich niedogodnosciach jak zgaga, bole kregoslupa, parcie na pecherz, zylaki, hemoroidy, wypadanie wlosow, celulitis to juz nawet nie warto wspominac... naprawde ciąza to taki magiczny czas :-):-D

dzieki kobity - juz sie mniej stresuje bo mysle ze jakby to mialo jakos zaszkodzic to juz brzuch by bolal czy plamienia a tu nic. i w koncu bol jajnikow ustepuje. nie wiem czy chwilowo czy nie ale dzis sie czuje znacznie lepiej - prawie normalnie ze nie musialam brac zadnych proszkow przeciwbolowych. zeby tylko nie zapeszyc

asiek - a tobie sie brzuszko juz zaokragla czy jeszcze deska jestes?

cześć dziewczynki:) dawno nie pisałam..teraz przeziębienie wirusowe mnie chwyciło i się kuruję jak mogę..ale ciężko o efekty..mam do was pytanie- w którym tygodniu ciąży lekarz wam określił płeć dziecka??i kiedy to robią najwcześniej?

isia - powodzenia w kuracjach....
plec to w zaleznosci od sprzetu mozna okreslic juz w 15 tygodniiu, ale to wynik nie na 100%. taki bardziej wiarygodny to 19-20 tydzien

reklama
Do góry