reklama
Dziewczyny rosną. I chorują, ale na szczescie nie jakoś częściej, niż większość dzieci.
Dostaliśmy się do państwowego zlobka. Jest 26 dzieci w grupie Ale Panie dają sobie rade. Podziwiam, bo ja serio czasem mam dość. Jeszcze syn dokazuje, taki wiek.
Mimo, ze nie narzekam na opiekę w zlobku. Jest serio bardzo dobra. Tp wypadki się zdarzają i ostatnio Janina miała pierwsze szycie. Dobrze, ze oko całe
Ostatnio mieliśmy chyba CoVid w domu. Mąż najgorzej zniósł. Saturacja mu spadała. Reszta dzieciakow katar.
Ogółem to dajemy rade jakoś. Ale pogodzenie pracy i tej trójki to hardcore. Ciagle na zwolnieniach. Syn się ciagle spóźnia do szkoły Bo z rana jest sajgon. W domu tez pranie prawie wejdzie mi samo do pralki. O reszcie pisać nawet nie będę Trzeba obniżyć standardy bo idzie zwariować.
Dostaliśmy się do państwowego zlobka. Jest 26 dzieci w grupie Ale Panie dają sobie rade. Podziwiam, bo ja serio czasem mam dość. Jeszcze syn dokazuje, taki wiek.
Mimo, ze nie narzekam na opiekę w zlobku. Jest serio bardzo dobra. Tp wypadki się zdarzają i ostatnio Janina miała pierwsze szycie. Dobrze, ze oko całe
Ostatnio mieliśmy chyba CoVid w domu. Mąż najgorzej zniósł. Saturacja mu spadała. Reszta dzieciakow katar.
Ogółem to dajemy rade jakoś. Ale pogodzenie pracy i tej trójki to hardcore. Ciagle na zwolnieniach. Syn się ciagle spóźnia do szkoły Bo z rana jest sajgon. W domu tez pranie prawie wejdzie mi samo do pralki. O reszcie pisać nawet nie będę Trzeba obniżyć standardy bo idzie zwariować.
No na wybory to ja bym nawet dzieci wysłała szkoda, ze niepełnoletnie. Żeby w tym kraju się coś zmieniło. Oczywiście powiedziałbym na kogo mają głosować. W innym przypadku nie wracać do domu@Kasiekt wiesz czemu pojscie na wybory bylo wazne?
Wiesz jaki jest pierwszy projekt obywatelski, ktorym ske dzis zajma? Refundacja in vitro.
Dlatego m.in to bylo wazne.
Ty to masz pamiec jak slon@Kasiekt wiesz czemu pojscie na wybory bylo wazne?
Wiesz jaki jest pierwszy projekt obywatelski, ktorym ske dzis zajma? Refundacja in vitro.
Dlatego m.in to bylo wazne.
Tak wiem.A dzis moja kolezanka powiedziala ze in vitro to tworzenoe sztucznych ludzi a nie leczwnie.Powiedzialam jej ze moja corka jest prawdziwa nie ma w sobie nic sztucznego
nieagatka
Fanka BB :)
wracaj do lekarza. 3 dzien antybiotyku i goraczka to zly lek albo zla diagnoza wg mnie. Niech ja dokladnie oslucha, bardzo dokladnie, zeby sie nie okazalo, ze to pluca.Dziewczyny jest tu ktoś mądrzejszy ode mnie bo Werka ma zapalenie oskrzeli już trzeci dzień antybiotyk a dziś doszla gorączka może tak być że zamiast mijać objawy to jeszcze dochodzą
dzwoniłam do ośrodka oczywiście ta nasza ma bilanse dzieci zdrowych i dziś już po ptakach taki o to wiejski ośrodek zdrowia podałam ibufen mam nadzieję że noc będzie ok a jutro wracamywracaj do lekarza. 3 dzien antybiotyku i goraczka to zly lek albo zla diagnoza wg mnie. Niech ja dokladnie oslucha, bardzo dokladnie, zeby sie nie okazalo, ze to pluca.
ewentualnie nocnawracaj do lekarza. 3 dzien antybiotyku i goraczka to zly lek albo zla diagnoza wg mnie. Niech ja dokladnie oslucha, bardzo dokladnie, zeby sie nie okazalo, ze to pluca.
Jprd gdzie takich ludzi jak ona robią .Ty to masz pamiec jak slon
Tak wiem.A dzis moja kolezanka powiedziala ze in vitro to tworzenoe sztucznych ludzi a nie leczwnie.Powiedzialam jej ze moja corka jest prawdziwa nie ma w sobie nic sztucznego
Pewnie jej kopara opadła.
reklama
Teraz sa te testy w aptece 4 w1.Dziewczyny jest tu ktoś mądrzejszy ode mnie bo Werka ma zapalenie oskrzeli już trzeci dzień antybiotyk a dziś doszla gorączka może tak być że zamiast mijać objawy to jeszcze dochodzą
Może zrób. Teraz podobno rsv i covid szaleje.