Wiecoe jaka ta moja bratowa-od tej malej co sie irodzila w lipcu-jest popierdol...nawczoraj spedzila 3 godziny na sorze z dzieckiem od 2 w nocy bo miala miala.....37.8stopni goraczki Tragedia.Naraza dziecko na zarazenie sie innymi chorobami bo dziecko ma stan podgoraczkowy.No ja jezdzilam po lekaezach bo mala miala wieczny katar ktpry okazal sie nie katarem,no ale na litosc boska z taka temperatura
reklama
Nooo, dziwne to. Chyba jest mocno przewrażliwiona, co?Wiecoe jaka ta moja bratowa-od tej malej co sie irodzila w lipcu-jest popierdol...nawczoraj spedzila 3 godziny na sorze z dzieckiem od 2 w nocy bo miala miala.....37.8stopni goraczki Tragedia.Naraza dziecko na zarazenie sie innymi chorobami bo dziecko ma stan podgoraczkowy.No ja jezdzilam po lekaezach bo mala miala wieczny katar ktpry okazal sie nie katarem,no ale na litosc boska z taka temperatura
To sie nazywa choroba psychiczna.Uwazam ze ona powinna sie zbadac psychiatrycznie i mowie to nie dlatego ze sie do niej nie odzywam.ale tak jest.Dla mnoe ona jest mocno zaburzona,ma.manie zbieractwa,jeat zakupoholiczka no i najmadrzejsza w calej wsiNooo, dziwne to. Chyba jest mocno przewrażliwiona, co?
To że najmądrzejsza w całej wsi to też bym jej nie lubiałaTo sie nazywa choroba psychiczna.Uwazam ze ona powinna sie zbadac psychiatrycznie i mowie to nie dlatego ze sie do niej nie odzywam.ale tak jest.Dla mnoe ona jest mocno zaburzona,ma.manie zbieractwa,jeat zakupoholiczka no i najmadrzejsza w calej wsi
Wiesz , nie dokonać się zgadzam. Niektóre dzieci przy takiej temperaturze bardzo źle się czują. Nie zapominajmy, że to jest maluszek. I tutaj bardzo szybko stan może się pogorszyć.Wiecoe jaka ta moja bratowa-od tej malej co sie irodzila w lipcu-jest popierdol...nawczoraj spedzila 3 godziny na sorze z dzieckiem od 2 w nocy bo miala miala.....37.8stopni goraczki Tragedia.Naraza dziecko na zarazenie sie innymi chorobami bo dziecko ma stan podgoraczkowy.No ja jezdzilam po lekaezach bo mala miala wieczny katar ktpry okazal sie nie katarem,no ale na litosc boska z taka temperatura
Sama z moim bąkiem byłam w szpitalu " tylko z katarem " jak miał miesiąc, ale katar był tak zapychajacy,że moje dziecko miało problemy z oddychaniem. Jak mu w szpitalu ściągnął gluta specjalna maszyna to dopiero było widać poprawę.
Ja tez z katarem latalam po laryngologach i pediatrach ale tez mialam wrazenie ze ona nie moze oddychac.Ale moja bratowa nie podala nawet dziecku zadnego leku na gpraczke wiec noe wiadomo czy byla taka konoecznoscWiesz , nie dokonać się zgadzam. Niektóre dzieci przy takiej temperaturze bardzo źle się czują. Nie zapominajmy, że to jest maluszek. I tutaj bardzo szybko stan może się pogorszyć.
Sama z moim bąkiem byłam w szpitalu " tylko z katarem " jak miał miesiąc, ale katar był tak zapychajacy,że moje dziecko miało problemy z oddychaniem. Jak mu w szpitalu ściągnął gluta specjalna maszyna to dopiero było widać poprawę.
Artemida90
Fanka BB :)
ja jestem ale nie mam za bardzo o czym pisaćCo tu taka cisza?czy jest tu jeszcze ktos?
Orchidea33
Fanka BB :)
Ja też jestem. U nas przygotowania do roczku
reklama
Dobrze ze jestesja jestem ale nie mam za bardzo o czym pisać