reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
niestety u malych dzieci to osluchanie bywa niewystarczajace. W takim sensie - bo nie chce tu Fredki straszyc bezsensownie - ze najczesciej np zapalenie pluc osluchowo moze byc nie do wylapania. Potrzebny jest naprawde dokladny pediatra i wspolpracujacy maluch. Bardzo czeste sa zapalenia pluc bezpbjawowe wykrywalne tylko przeswietleniem. U nas zdazylo sie „tylko” 2 razy, ale pediatra mowila mi, ze to bardzo czeste.
Też właśnie słyszałam. Kuzynki syn właśnie miał.

Moge pojsc jutro do pracy i nie isc w teren.umowilam sie do innego lekarza bo moj jest na urlopie.
u mnie poronienie to bylo krwawienie i skurcze, najpierw delikatne, potem juz takie mocne, ale postepowalo to szybko, w ciagu 12h intensywnosc wzrosla do maximum.
Wg mnie to krwiak i bedziesz musiala odpoczywac. Oby tylko krwiak. Daj koniecznie znac 😘

Dziewczyny nie wiem czy jiz nie po ptakach.Wlasnie wracam z toalety i krew jak na okres wlacznie ze skrzepem.Skurczow nie mam no ale sama nie wiem.Na usg tydzien temu mialam krwiaka nie wiem co myslec😬😪
na sor lec. Niech obejrzą. Spokojniejsza będziesz.
Ja w 5tc z krwawieniem byłam i pi dziś dzień nie wiadomo co to było.

reklama
Do góry