Kurcze, ogólnie to może być wszystko i nic.Dziewczyny nie wiem czy jiz nie po ptakach.Wlasnie wracam z toalety i krew jak na okres wlacznie ze skrzepem.Skurczow nie mam no ale sama nie wiem.Na usg tydzien temu mialam krwiaka nie wiem co myslec
reklama
No wiem wlasnie.Chyba napisze do lekarza,muze mnie wcisnie jutro gdzies.Kurcze, ogólnie to może być wszystko i nic.
Karpatka89
Fanka BB :)
Jak nie ma bólu brzucha to dobry znak. Przy poronieniu jednak zwykle jest i to dość mocny. Trzymam kciuki byleby to tylko ten skrzep byłNo wiem wlasnie.Chyba napisze do lekarza,muze mnie wcisnie jutro gdzies.
Też właśnie słyszałam. Kuzynki syn właśnie miał.niestety u malych dzieci to osluchanie bywa niewystarczajace. W takim sensie - bo nie chce tu Fredki straszyc bezsensownie - ze najczesciej np zapalenie pluc osluchowo moze byc nie do wylapania. Potrzebny jest naprawde dokladny pediatra i wspolpracujacy maluch. Bardzo czeste sa zapalenia pluc bezpbjawowe wykrywalne tylko przeswietleniem. U nas zdazylo sie „tylko” 2 razy, ale pediatra mowila mi, ze to bardzo czeste.
nieagatka
na spokojnie, jak byl krwiak to najpewniej to…No wiem wlasnie.Chyba napisze do lekarza,muze mnie wcisnie jutro gdzies.
Mozesz zostac w domu i polezec?
Moge pojsc jutro do pracy i nie isc w teren.umowilam sie do innego lekarza bo moj jest na urlopie.na spokojnie, jak byl krwiak to najpewniej to…
Mozesz zostac w domu i polezec?
nieagatka
u mnie poronienie to bylo krwawienie i skurcze, najpierw delikatne, potem juz takie mocne, ale postepowalo to szybko, w ciagu 12h intensywnosc wzrosla do maximum.Moge pojsc jutro do pracy i nie isc w teren.umowilam sie do innego lekarza bo moj jest na urlopie.
Wg mnie to krwiak i bedziesz musiala odpoczywac. Oby tylko krwiak. Daj koniecznie znac
miętowa25
na sor lec. Niech obejrzą. Spokojniejsza będziesz.Dziewczyny nie wiem czy jiz nie po ptakach.Wlasnie wracam z toalety i krew jak na okres wlacznie ze skrzepem.Skurczow nie mam no ale sama nie wiem.Na usg tydzien temu mialam krwiaka nie wiem co myslec
Ja w 5tc z krwawieniem byłam i pi dziś dzień nie wiadomo co to było.
Moj gin tez mi to zalecil ale nie chce siedziec tylu godzin na sor biorac pod uwage ze mam 2latke w domu.jutro umowilam sie do lekaeza na 14 wiec jakos dam rade.na sor lec. Niech obejrzą. Spokojniejsza będziesz.
Ja w 5tc z krwawieniem byłam i pi dziś dzień nie wiadomo co to było.
reklama
Kochana ja też miałam.krew żywa.No wiem wlasnie.Chyba napisze do lekarza,muze mnie wcisnie jutro gdzies.
Jeśli lekarz Cię nie wciśnie to na sor jechać i luteinę wziąść jeśli masz.
Kciukasy