reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

slyszalam o takim co podobno jak sie dowiedzial o drgiej ciazy niespodziewanej to autentycznie tydzień pił po hotelach zanim wrocil do domu. Nic dziwnego - szok jest szokiem. Ja tez sie spociłam i tej radosci trzeba bylo szukac bo zdziwienie bylo rowniez duze… jestesmy zmeczone nowym zyciem z jednym dzieckiem a tu trzeba wejsc na ten wyzszy level🤪 no wyjscia nie ma:) plus jest taki ze to bedzie „za jednym zamachem”.
Za to jakim🤣
U pomyśleć że niektórym kobietom ciaza przychodzi tak łatwo. Dla mnie zajście w ciążę to jak lot w kosmos conajmniej więc rozumiem Twoje zdziwienie😜
A przypomnij mi w którym jesteś tygodniu?

reklama
No uważaj zeby cię zdziwko nie wzięło jak się dziewczyna wkreci 😜. Super ze interesuje się sportem itd, bo u nas większość dzieci to się interesuje ale telefonnami i grami😪
no wiesz
Ona tez najchetniej przed tv i bajki czy inny yt. Ale codziennie oprocz 1,5h na podworku w szkole biore je na godzine przynajnjiej na plac zabaw.
No i wkrecila sie we wrotki, drugi rok bedzie jedzic i jej sie podoba.
A teraz ten tenis… Musze pomedytowac choc juz usyszalam, ze jak jej nie zapisze to ucieknie z domu… 6lat ma 🤦🏻‍♀️ Otwarlam jej drzwi i zapytalam uprzejmie czy chce kanapke na droge czy tylko kopa 🤪🤪

no wiesz
Ona tez najchetniej przed tv i bajki czy inny yt. Ale codziennie oprocz 1,5h na podworku w szkole biore je na godzine przynajnjiej na plac zabaw.
A teraz ten tenis… Musze pomedytowac choc juz usyszalam, ze jak jej nie zapisze to ucieknie z domu… 6lat ma 🤦🏻‍♀️ Otwarlam jej drzwi i zapytalam uprzejmie czy chce kanapke na droge czy tylko kopa 🤪🤪
Jprdl😂😂😂😂😂😂😂

no wiesz
Matka roku🤣🤣🤣🤣

Zaczynam 18 :)
Tak a ile ta latwosc zmienia w glowie, podejsciu do dziscka itp… szok
troche krzywdzaca generalizacja.
Bo co - bedziesz miala inne podejscie do pierwszego dziecka, o ktore walczylas latami, niz do drugiego ktore pyklo “od tak”?
Podejscie do dziecka zalezy od tego co kto ma w glowie, bez znaczenia ile trwaly starania wg mnie. Oczywiscie zawsze znajdzie sie patología, ale generalizowac nie powinno sie.

reklama
A daje Ci juz popalic??
Popalić nie ale chce być ciągle przy mamusi 🤣.
Chyba skok rozwojowy mamy kolejny, bo żyć beze mnie nie może. Czasem jest ciezko. Na szczęście brud z domu nie ucieknie 🤣🤣🤣.
Ogólnie mały jest bardzo kochany ( póki co )
, pogodny i kontaktowy.
A jak u was ? Jak się czujesz ??
Gruba już??
Mam pytanko . Mały ma 6.5 miesiąca . Sam nie siada ale trzyma się już bardzo sztywno i pcha się do siedzenia. Kiedy przerzucałyście maluchy do spacerówki?? Gondola u nas już trochę przyciasna. Czy na krótki spacer można przerzucić do spacerówki oczywiście na płasko? Jakie jest wasze zdanie ?

Do góry