nieagatka
Fanka BB :)
Sycylijka, tam ponoc to norma… MasakraTo babcia musi mieć moc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sycylijka, tam ponoc to norma… MasakraTo babcia musi mieć moc
Może jej jeszcze mojego podrzucęSycylijka, tam ponoc to norma… Masakra
smiem przypuszczac, ze ona jest w takim stanie, ze jej to juz obojetne. Jedno w te czy w tamtaMoże jej jeszcze mojego podrzucę
Ona to twardzielka po tobie. Wszystko od razu z grubej rury bierzeA wogole - moja mlodsza chce probowac rolki. Ok, zalkladamy i co? Minute pozniej ta podskakuje bo przeciez samo upadanie na dupsko co 2 sekundy jest nudne
Komus dziecko nieco obite?
a wez, ja naprawde wolalabym, zeby byla jak Lilka Moje zycie byloby latwiejszeOna to twardzielka po tobie. Wszystko od razu z grubej rury bierze
slyszalam o takim co podobno jak sie dowiedzial o drgiej ciazy niespodziewanej to autentycznie tydzień pił po hotelach zanim wrocil do domu. Nic dziwnego - szok jest szokiem. Ja tez sie spociłam i tej radosci trzeba bylo szukac bo zdziwienie bylo rowniez duze… jestesmy zmeczone nowym zyciem z jednym dzieckiem a tu trzeba wejsc na ten wyzszy level no wyjscia nie ma plus jest taki ze to bedzie „za jednym zamachem”.Do tej pory do domu nie wrócił . Zart ofkors, Kasiek nie obrazaj się
Jakby byly blizniaki to „JAKBY” jego zaslugaHehehe powiedzial ze jak beda blizniaki wyjezdza do Niemiec z Miska wiec nie pomylilas sie za duzo
A daje Ci juz popalic??Może jej jeszcze mojego podrzucę
Uuuu, ale fajnie . Tenis teraz w modzie w Pla wez, ja naprawde wolalabym, zeby byla jak Lilka Moje zycie byloby latwiejsze
Choc dzis mamy drame, bo chce chodzic na tenis, a ja jestem sceptyczna