reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No więc ja tak na szybko , była położna u mnie , mały waży już ponad 5 kilo . Dokładnie 5100 ( dodam że w poniedziałek skończył 3 tygodnie 🙈) no i ja mam skierowanie do chirurga gdyż zrobił mi się ropień w piersi ... 🤷‍♀️ Ale ponoć normalnie mogę karmić po wszystkim dzięki Bogu .

reklama
No więc ja tak na szybko , była położna u mnie , mały waży już ponad 5 kilo . Dokładnie 5100 ( dodam że w poniedziałek skończył 3 tygodnie 🙈) no i ja mam skierowanie do chirurga gdyż zrobił mi się ropień w piersi ... 🤷‍♀️ Ale ponoć normalnie mogę karmić po wszystkim dzięki Bogu .
O kurde, ale mały klocek🙆‍♀️. Będziesz miała co dźwigać 🙆‍♀️❤️❤️

O kurde, ale mały klocek🙆‍♀️. Będziesz miała co dźwigać 🙆‍♀️❤️❤️
Oj tak , już mi w kręgosłupie strzela 🙈🤣 ciągle wmawiam sobie że to przez znieczulenie do CC 🤣🫢🤭

Kupując wózek miałam nadzieję że chociaż zimę przejeździć będzie mógł w gondoli ... Dodam że patrzyłam na największe gondole na rynku . I co ... Nie wiem czy do listopada w niej pojeździ 🙈🙈🙈🙈

Bojku patrząc na mojego bombla dopiero widzę jak czas szybko płynie ... Za tydzień będzie miał miesiąc już 😱😱 a przecież dopiero co się urodził 🙈🥹🥹

Buziaki dla wszystkich forumowych ciotek 😘❤️
Cycuś mamusi ukochany ❤️❤️❤️

IMG_20230810_173930.jpg

Oj tak , już mi w kręgosłupie strzela 🙈🤣 ciągle wmawiam sobie że to przez znieczulenie do CC 🤣🫢🤭

Kupując wózek miałam nadzieję że chociaż zimę przejeździć będzie mógł w gondoli ... Dodam że patrzyłam na największe gondole na rynku . I co ... Nie wiem czy do listopada w niej pojeździ 🙈🙈🙈🙈

Bojku patrząc na mojego bombla dopiero widzę jak czas szybko płynie ... Za tydzień będzie miał miesiąc już 😱😱 a przecież dopiero co się urodził 🙈🥹🥹

Zobacz załącznik 1555909
faktycznie spory 😍 mój to był okruszek przy Twoim 😊tu na zdjęciu ma prawie mięsiac i niecałe 3,5kg 😂😂

Załączniki

• IMG_2714.jpeg
    IMG_2714.jpeg
    98,5 KB · Wyświetleń: 77
OMG jaka kruszynka 😍😍😍😍bała bym się chyba na ręce wziasc 🙈🤣mój też niecały miesiąc ( dokładnie tydzien brakuje ) i ponad 5 kilo 🙈🙈🙈 więc różnica sporą 🙈🤣
Wiktorek urodził się z waga 3250, spadkowa 3060. Wiec maluszek, do dzisiaj jest raczej długi niż gruby 😂 na ostatnim bilansie 95cm i 13,5kg

Wiktorek urodził się z waga 3250, spadkowa 3060. Wiec maluszek, do dzisiaj jest raczej długi niż gruby 😂 na ostatnim bilansie 95cm i 13,5kg
No to na dzień dobry miał kilogram mniej niż Staś ❤️ ale i tak cudowny jest 🤩🤩 powiem szczerze że chwilami modlę się o.to żeby mały był już tak "duży " jak twój , albo i wiekszy 🙈 a.pozniej patrzę na tą moją "kruszynke " i myślę sobie że oddała bym wszystko żeby czas stanął w miejscu 🙈🙈

Zobacz załącznik 1555909
Ale słodki książę.
Pocieszę się dzieci tylko na początku tak szybko rosną, po 3 miesiącu przyrostu zwalniają także może na dłużej wózek starczy.
Mój mały przez pierwsze 3 miesiące przeszedł 3 rozmiary ciuchów A teraz rośnie wolniej.
A po Cc ból i strasznie kręgosłup, mnie głównie bolało między barkami ale przeszło.

reklama
Dziewczyny ja już na prawdę nie ogarniam. Mojego dziecka nie da się odpieluchowac. Pielucha z nocy suchutka, widzę kiedy w ciągu dnia chce zrobić siku. Ale No właśnie wiem to ja. Moje dziecko nawet na minute nie chce usiąść na nocnik jak czuje ze zaraz będzie siku, nawet wołami go nie zaciągnę. A jak mu się nie chce to siada na 2sekundy i mówi ze nic nie ma wiec po co ma siedzieć 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ No wysiadam. Dziś po 10 siku w gatki i na podłogę zarządał pieluchy bo on nie usiądzie na nocnik. Próbowałam tłumaczyłam, zaproponowałam naklejki na nocnik za chociaż jedno siku. No nie kuma i koniec. Będzie chodzić w pieluszce do 18stki….

Do góry