Orchidea33
Fanka BB :)
@Będęwkoncumama! Jak tam zastoj? Przeszlo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Delikatny jeszcze jest , ale to już nic w porównaniu z tym co było położna jednak przyjdzie w środę wiec mam nadzieję że nic już nie będzie do tego czasu@Będęwkoncumama! Jak tam zastoj? Przeszlo?
Mam nadzieję, że choć coś dobrego ci się o mnie śniło. W Warszawie to aż wstyd pisać, ale byłam tylko raz przejazdem@fredka84 Werka snilas mi sie dzisiaj i to z cala rodzinka no wyszlo na to ze mieszkasz w Warszawie hehehe
Nie no fajnie ze sie spotkalysmy z rodzinami przy obiedzie.No i Ty jakies prezenty przynioslas a ja dziadowa nieMam nadzieję, że choć coś dobrego ci się o mnie śniło. W Warszawie to aż wstyd pisać, ale byłam tylko raz przejazdem
ja sobie zapisalam, zeby w przyszłości kupic takie:Wiem że ten temat przewijał się milion razy ale nie będę wertować przecież już pracuje nie mam czasu na nic a więc gdzie kupić Werce kapcie do żłobka Wercia jeszcze nam nie chodzi sama jedynie przy ławie i za rączkę też ładnie maszeruje w piątek 15 miesięcy
loffffja sobie zapisalam, zeby w przyszłości kupic takie:
Gdzies ktos polecal
Ja kupuje tylko i wylacznie na Vinted takie z firmy Befado i to tylko jeden model bo Miska go toleruje no i na Vinted kupuje za grosze a w sumoe prawie nie uzywane.ale ja kupilam pierwsze kapcie jak zaczela chodzic,w zlobku nie nosi wcale.teraz od wrzesnia idzie do nowego i tam wymagaja wiec kupie na Vinted.Nie oplaca mi sie wydawac ponad 50zl na 3 miechy a na Vinted kupuje za 10 max 15zlWiem że ten temat przewijał się milion razy ale nie będę wertować przecież już pracuje nie mam czasu na nic a więc gdzie kupić Werce kapcie do żłobka Wercia jeszcze nam nie chodzi sama jedynie przy ławie i za rączkę też ładnie maszeruje w piątek 15 miesięcy