reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

na owlosienie polecam laser, naprawde dziala i poprawia komfort.
A na takie sanopoczucie to polecam pogadac ze specjalista. Sama latami bronilam sie przez wizyta u psychologa, bo to nie dla mnie, a okazuje sie, ze od czasu do czasu dobrze “wyrzygac” komus obcemu co nam w duszy gra.
chodziłam już, niestety u mnie „wyrzyganie” się nie pomaga bo nie usuwa problemu, a nigdy nie zaakceptuje siebie taka jaka jestem. Tu to chyba antydepresanty do końca życia

reklama
myslisz o drugim dziecku? Opowiadaj 😬
He he he, nie ma o czym😜. My się nie zabezpieczamy od jakichs 10 lat, więc nie ma specjalnych starań o dziecko. Ale od jakiegoś czasu wkurzam się że okres sie pojawia🙆‍♀️. Wiesz, u mnie to może prędzej jest tak, że jak czegoś nie mogę mieć to pragnę tego najbardziej na świecie 😜.

He he he, nie ma o czym😜. My się nie zabezpieczamy od jakichs 10 lat, więc nie ma specjalnych starań o dziecko. Ale od jakiegoś czasu wkurzam się że okres sie pojawia🙆‍♀️. Wiesz, u mnie to może prędzej jest tak, że jak czegoś nie mogę mieć to pragnę tego najbardziej na świecie 😜.
haha tak to chyba kazdy ma 🤣 No to co - oby Cie zycie zaskoczylo 😉
Pisalam Wam, ze mam w biurze babe, ktorej cale zycie mowili, ze nie moze miec dzieci. Nie dawali ani procent szansy. Stuknela jej 40tka i szok - pozytywny test 😬 Teraz jej corka ma juz 20lat, a ona dalej nie wie jak to mozliwe, ze ja ma 😁 wiec wiesz 😬😬

Ja tez sie nie zabespieczam i dupa blada.Jak wczesniej sie staralam przed in vitro to "ciotki dobra rada"mowily zeby nie myslec o tym i sie napic i jiz bec dzidzius sie pojawi.Gdybym och slichala bylabym bezdzietna alkoholiczka.A teraz slysze ze po in vitro to szybko zachodzi sie w coaze natiralna.Powiem Wam ze juz nie slucham tego i od razu ucinam rozmowe.
Ale ja na poczatku chcialam miec 2 dzoexko i gdziea w glebi siebie nadal chce ale jak sobie pomysle ze jak bedzie taka maruda z charakterkoem jak Miska to wymiekam i sie odechciewa.Wczoraj przez pol wieczoru wylam z nerwow i na nia i na meza i na swoja bezsilnosc.

Ja tez sie nie zabespieczam i dupa blada.Jak wczesniej sie staralam przed in vitro to "ciotki dobra rada"mowily zeby nie myslec o tym i sie napic i jiz bec dzidzius sie pojawi.Gdybym och slichala bylabym bezdzietna alkoholiczka.A teraz slysze ze po in vitro to szybko zachodzi sie w coaze natiralna.Powiem Wam ze juz nie slucham tego i od razu ucinam rozmowe.
Ale ja na poczatku chcialam miec 2 dzoexko i gdziea w glebi siebie nadal chce ale jak sobie pomysle ze jak bedzie taka maruda z charakterkoem jak Miska to wymiekam i sie odechciewa.Wczoraj przez pol wieczoru wylam z nerwow i na nia i na meza i na swoja bezsilnosc.
to tak na pocieszenie, teraz powinno byc latwiej 😉 przez chwile 😬

Załączniki

• IMG_4158.jpeg
    IMG_4158.jpeg
    153 KB · Wyświetleń: 58
  • IMG_4159.jpeg
    IMG_4159.jpeg
    154,9 KB · Wyświetleń: 60
  • IMG_4160.jpeg
    IMG_4160.jpeg
    137,5 KB · Wyświetleń: 53
Sto lat cię ,,nie widziałam,,😱😜😜. Co u was słychać? Coś mi się kojarzy że jesteś w ciąży czy coś poknociłam🙆‍♀️
Wszystko dobrze Ci się kojarzy 😅 zaczynamy za dwa tygodnie trzeci trymestr i będziemy mieli córeczkę 🥰😱😱😱. Mnóstwo wątpliwości czy sobie poradzimy, ale i odrobiną więcej radości. Ciąża prostsza. Jestem z synem w domu, bo lekarz od początku mnie nie puścił do pracy ze strachu, że ciąża będzie podobna, a moja praca jest w większości fizyczna więc do żłobka go nie zapisywałam. Czy to dobrze, nie wiem 🤷🏻‍♀️ W sierpniu pakowanie torby, a z końcem września podobno będziemy wywolywac poród 🙆🏻‍♀️ chociaż mam nadzieję, że urodzę wcześniej. A jak poradzę sobie z dwójką maluchów w domu to nie mam pojęcia 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️

to tak na pocieszenie, teraz powinno byc latwiej 😉 przez chwile 😬
Wlasnoe noe jest,jest gorzej z dnia na dzien.Jest taka niegrzeczna zeby gorzej nie powiedziec ze szok.Moja mama najpoerw pbwinoala ze ja napewno roboe cos noe tak ze ona dla mnie taka noedobra,ale jak ppjechalysmy do niej to okazalo soe ze i dla mojej mamy juz na 3 dzien byla niedobra i moja mama nic nie poradzila. Moze i z mowa jest lepiej powtarza i zaczyna laczyc dwa slowa.

Nooo, tekst żeby o tym nie myśleć jest kuwa najlepszy🤦‍♀️😂😂. Albo jeszcze, jedzcie na wakacje... Jprdl 🤦‍♀️
Współczuję z Miską❤️. Ale patrząc na mojego niedobrego chrześniaka, powiem ci ze z wiekiem mu przeszlo, więc jest nadziej dla Miśki😜

reklama
Do góry