reklama
Bosze, skąd tacy ludzie się biorąDziewczyny dziś na FB trafiłam na taki wpis nie wiem czy zdołowanej znienawidzonej czy jakiej babeczki odnośnie in vitro . Ej no ale to znaczy że my wszystkie piękne
też się nad tym zastanawiam do tej poryBosze, skąd tacy ludzie się biorą
Sa ludzie i taboretyBosze, skąd tacy ludzie się biorą
hahahah dokładnieSa ludzie i taborety
Jaskolcia
Fanka BB :)
Mnie przeraża jak to jest możliwe, że na świeckiej uczelni mają miejsce takie wydarzenia
Wyborcza.pl
poznan.wyborcza.pl
Szczerze jak widzę takich ludzi to jestem za antykoncepcjąMnie przeraża jak to jest możliwe, że na świeckiej uczelni mają miejsce takie wydarzenia
Wyborcza.pl
poznan.wyborcza.pl
Ja cały czas jadę na reenie owocowym, mam wrażenie, że bardziej pomagają niż miętowe i manti tabletki.Tylko czy mi córka leżeć pozwoli
Szczerze to mam zgagę cały dzień .. zresztą nawet jak się w nocy obudzę to też mam
Spróbuje, może migdały pomogą
Dziewczyny poszła mi krew z nosa właśnie, to normalne w ciąży? Mam dość co chwilę coś, jak nie wirus 39 stopni gorączki, we wtorek szpital i jeszcze remont na głowie.
Artemida90
Fanka BB :)
tak mi ciagle leciała krew z nosaJa cały czas jadę na reenie owocowym, mam wrażenie, że bardziej pomagają niż miętowe i manti tabletki.
Dziewczyny poszła mi krew z nosa właśnie, to normalne w ciąży? Mam dość co chwilę coś, jak nie wirus 39 stopni gorączki, we wtorek szpital i jeszcze remont na głowie.
reklama
Rany za dokladny tydzien wracam do pracy
Dzis Muchasia wstala sama o 5.30 wiec nie musialam bydzic ale co bedzie dalej nie wiem boje sie tego jej wstawania bo jest marudna strasznie wiec bedzie ciezko.No ale wracac musze wiec jakos to musi byc.
Dzis Muchasia wstala sama o 5.30 wiec nie musialam bydzic ale co bedzie dalej nie wiem boje sie tego jej wstawania bo jest marudna strasznie wiec bedzie ciezko.No ale wracac musze wiec jakos to musi byc.