reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny dziś na FB trafiłam na taki wpis nie wiem czy zdołowanej znienawidzonej czy jakiej babeczki odnośnie in vitro . Ej no ale to znaczy że my wszystkie piękne 😁

Załączniki

• ca98f9a7-bd5d-48e6-9414-bf9d8f6721e8.jpeg
    ca98f9a7-bd5d-48e6-9414-bf9d8f6721e8.jpeg
    32,7 KB · Wyświetleń: 105
reklama
Tylko czy mi córka leżeć pozwoli 🤪
Szczerze to mam zgagę cały dzień .. zresztą nawet jak się w nocy obudzę to też mam 🤦🏼‍♀️

Spróbuje, może migdały pomogą ☺️
Ja cały czas jadę na reenie owocowym, mam wrażenie, że bardziej pomagają niż miętowe i manti tabletki.

Dziewczyny poszła mi krew z nosa właśnie, to normalne w ciąży? Mam dość 😫 co chwilę coś, jak nie wirus 39 stopni gorączki, we wtorek szpital i jeszcze remont na głowie.

Ja cały czas jadę na reenie owocowym, mam wrażenie, że bardziej pomagają niż miętowe i manti tabletki.

Dziewczyny poszła mi krew z nosa właśnie, to normalne w ciąży? Mam dość 😫 co chwilę coś, jak nie wirus 39 stopni gorączki, we wtorek szpital i jeszcze remont na głowie.
tak mi ciagle leciała krew z nosa

reklama
Rany za dokladny tydzien wracam do pracy😱😱😱
Dzis Muchasia wstala sama o 5.30 wiec nie musialam bydzic ale co bedzie dalej nie wiem🤷‍♀️ boje sie tego jej wstawania bo jest marudna strasznie wiec bedzie ciezko.No ale wracac musze wiec jakos to musi byc.

Do góry