reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
nie to nie tak, ze nie ma na kogo liczyc. Mamy 3 rodizny przyjaciol, ktorzy zaoferowali opieke nad dziewczynami zebysny mogli sie pakowac. Ale mala jedt chora, wiec nie moge jej oddac, a ci sami ludzie sami pracuja i maja dzieci wiec przyjsc pakowac nie maja jak. Wiec jak juz mlods wyzdrowieje to mam komu ja ppdrzucic tak jak jej siostre, ale najpierw musi byc zdrowa. A mamy tydzien wiec stres jest.
No to oby szybko jej przeszło. I jakoś wszystko gładko przebiegło.
W międzyczasie pozałatwiaj sobie jakieś kartony że sklepu itp to będziesz miała gotowe.

Część ciotki ❤️ muszę wam przedstawić mojego synka ❤️❤️❤️❤️ wczoraj mieliśmy echo serca ( pani dr sama z siebie zrobiła nam zdjęcia 3D ) wszystko jest dobrze , serduszko zdrowe . Nie ma się do czego przyczepić ❤️❤️❤️
Staś waży już około 724 gramy . I jest największym szczęściem rodziców ❤️
Czuję wielkią wdzięczność że dane jest mi czuć jego kopniaki , że może rosnąć pod moim sercem , że jest dane mu być moim synkiem, a mi jego mama 😍❤️ Kocham Całym sercem i nie mogę się doczekać naszego pierwszego spotkania ❤️❤️❤️

Załączniki

• IMG_20230323_134335.jpg
    IMG_20230323_134335.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 46
  • IMG_20230323_134339.jpg
    IMG_20230323_134339.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 49
reklama
J
Część ciotki ❤️ muszę wam przedstawić mojego synka ❤️❤️❤️❤️ wczoraj mieliśmy echo serca ( pani dr sama z siebie zrobiła nam zdjęcia 3D ) wszystko jest dobrze , serduszko zdrowe . Nie ma się do czego przyczepić ❤️❤️❤️
Staś waży już około 724 gramy . I jest największym szczęściem rodziców ❤️
Czuję wielkią wdzięczność że dane jest mi czuć jego kopniaki , że może rosnąć pod moim sercem , że jest dane mu być moim synkiem, a mi jego mama 😍❤️ Kocham Całym sercem i nie mogę się doczekać naszego pierwszego spotkania ❤️❤️❤️
Super ❤️. Cieszę się razem z tobą ❤️❤️❤️

Do góry